O kadar cok bunalım ki kendimi kime neye anlatsam bilemedim, bir dertleşecek akıl alacak kimsem yok... Eşim kızım(1,5yaşında) doğduğundan beri benimle ilgilenmiyor.. Eşimin mesleği solist.. akşamları sahne alıyor ilgi alaka ondan hic kesilmiyor cok yakısıklı da değil ama genc kızlar cok ilgili ona karşı. onceden eşim benimle ilgilenir , biryerlere goturur sarılır sohbet ederdi. şuan tek yaptıgı işten gelip uyumak televizyon izleyip telefonla oynamak. sarılmıyor, ilgilenmiyor, resim cekilmek istemiyor.. benimle ilgili birşey yapmak gelmiyor gibi icinden.. eskiden boyle değildi kızım oldugundan beri gunluk işlerim hareketim yorgunlugum cok ki bende ilgi gomek istiyorum .. alıp yemeğe cıkarıyor fakat bu benim icin bi ilgi şekli değil. ben bunları ona soyledğimde 'ne alaksı var sen yhanlış anlıyorsun, ozur dilerim dikoat ederim diyor' ama yine aynı.. bir kac ay once genc bir kızla tanıstıgını sahnede mola verdiğinde onunla oturdugunu oğrendim kızın onun ilgisi varmış ama eşiminde yanına gidip oturması bile bana yetti.. o oyle birşey gecmedi aramızda sadece sohbet ettik benden kucuk zaten dedi ama benim icin bunlar bile fazla.. cok doldum evden gitmek istiyorum terketmek istiyorum ama eşimi seviyorum kızım kucuk gidebilecek yerim yok babam bizi terkettiği icin bir baba evim bile yok annem bende kalıyor oda babam yuzunden aklı yerinde değil lutfen bana bi yol gosterin eşim beni nasıl anlar bopulmak uzereyim...