Arkadaşlar ben 28+6 haftalık hamileyim ve bipolar bozukluğu olan biriyim. Şu anda Cok iyi idare ediyorum hastalığımı 2 senedir atak gecirmedim. Koruyucu ilac alıyorum sadece o da ceyrek hamileyim diye. Doktor kontrolune ayda bir gidiyorum duzenli. Benim sorunum şu gece bazen cok nadir de olsa yatağa yatıyorum gozumu kapatıyorum aklıma gecmişten bir travma geliyor cok uzuluyorum psikolojim yerle bir oluyor bazen eşimi uyandırıp ona anlatıyorum ama o da uyku sersemi ya anlamıyor ya da gecer uyu deyip geri yatıyor malsın adamcağıza da hak veriyorum işe gidecek beni o an anlamayabilir. Bugun yine yattım tam uyucam aklıma 8-9 yaşlarındayken bir gun sacımı annemler kısacık kestirmişlerdi oğlan cocuğu gibi. Okula montumun kapişonunu kapatarak gitmiştim. Derste de utancımdan acmamıştım kapişonu. Benim sınıf oğretmenim cok vicdansız dayakcı beni asla sevmeyen hor goren bir kadındı o kafamı acıp tum sınıfa rezil etmişti beni. Herkes bana gulmuştu. Aklıma o geldi. Nasıl uzuldum darlandım. Ağlayacak gibi oldum. Boyle allahtan maniye depresyona falan girmiyorum ama gecmişle boğuşup duruyorum ara sıra.