Merhaba kk ailesi oncelikle hepinize hayırlı Ramazan'lar. Rabbim oruclarimizi kabul etsin.Derdi veren Allah derman da verir inşallah.
8 yıllık evliyim 6 yaşını yeni bitirmiş bir kızım var. Eşimle severek evlendik . İkimizde birbirimiz icin 2 sene once ailelerimizi karşımıza alıp İstanbul'a yerleştik. Onlar şuan bize 3 saat uzaklıkta. Ama evliyken cektiğim kredi daha sonra kredi kartım hepsi icralık oldu. Pandemiden dolayı calisamiyoruz. Evimizde kira. Kayınpederime cekmiştim krediyi 15 bin cektim. 2 yıl gectikten sonra odedi ama masrafları odememiş kac gundur avukat arayıp duruyor bugun kapıya geldiler kapıyı acmadım. Calışma imkanımız yok İstanbul'da yabancıyım cevrem yok cocuga bakabilecek kimse yok. Esiminde iş sektoru durmuş durumda. Eve 3 gun sonra icra gelicek Carşamba kesin gelicz dediler cok caresiz durumdayım. kayinperim bizden sonra emekli oldu halada calışıyor durumu iyi. Ama yardım etmiyor belediyeye bile başvurdum maddi yardım uygun gorulurse cıkar dedi ama yuklu miktarda değil tabi. 5 tane gorumcem var beni hic sevmezler. Kaynanamda gorumcelerimde boşanıp gelirsen kizinida getir bize ver senin borcunu oderiz onunkileri asla odemeyiz diye eşimi tehdit ediyorlar ikilemde bırakıyorlar. Ben zaten senin icin ailemi karşıma aldım sende iyisiyle kotusuyle benimle olmalısın sevgi zaten var birbirimizi cok seviyoruz ama ne yapcam bilmiyorum eşyalarımda cok bişey değil beyaz eşya oturma grubu cocuğumun odası bile yok. Ama nasıl yapcam. Başka nasıl bı yol izlemem lazm Allah aşkına bana bı akıl verin . Kendi ailemden fayda yok istemiyorlar eşimi sevmedikleri icin onu sectigim icin.
Şunu da belirtmek istiyorum eşimi sevmeme nedenleri 2 sene once ayrılık aşamasına geldik aileler le. O kendi ailesyle ben kendi ailemle yaşadım bir sure baktık olmuyor kendi cekirdek ailemiz icin girdik bir yola. Cunku sevgi hep vardı. Ayrıca lutfen bana kırıcı yorumlar yapmayın kucuk yaşta evlilik meraklısı vs. Kimse kendi hayatını annesini babasını secemiyor.
BEnde oyle babam cahil bir insan lise 3 sınıfta beni zorla tehditle oldururum keserim bicerim laflariyla evlendirdi sınıf arkadaşımla. O da şimdiki eşim tabi. Evet biz zaten evlenicektik ama ileride meslek sahibi olunca. Sonunda bizi mafetmis oldu hayaller hayatlar hep yarım kaldı şimdide eksik bir yanı yok. Sadece bizi birbirimize bağlı tutan sevgi.