Merhaba hanımlar. Benim yeni bir yıllık olacak evliliğim var. Ve boşanma davası actım. Sadece kararımdan donmemek icin surekli kendime, irademe sahip olmaya calışıyorum. Şoyle anlatayım cok buyuk hata yaptım bu evlilikte biraz cahillik diyebilirim ki 25 yaşındayım neden mantıklı hareket etmedim bilemiyorum. Eşim tanışmaya evimize geldi yemek yedik ailemle sohbet etti sonra gitti. O farklı şehirde yaşıyor sırf ailem ile tanışmak icin yaşadığım şehire geldi. Sonra ailemle tanıştı o gitti gec saat olunca otelde kaldı. Sonra ailemle istişare yaptım. Ailemin gozu tutmadı eşim icin bunu da soyledi yinede beni kırmamak icin gelsinler ailesi ile tanışalım dedi bende eşime dedim o da gelemez ailemden kimse yok annem var bir tek dedi halbuki kalabalık bir aileye sahip birtek babası hayatta değil. Neyse eşime dedim yok dedi bayağı duygusal bir şekilde biz kavuşamayız anca benle gel evlenelim ailen vermez ailem de gelemez zor dedi. Neyse bende cahillik yaptım eşimle ertesi sabah kacıp gittim. Sonra hızlı bir şekilde nikah yaptık evlendik. Ailem tabi haberi yok ailem uzuntulu merak icinde cok uzdum ailemi. Neyse evlendim nikah oldu uc gun sonra eşimin ailesi hergun evine cağırdı her işini yaptım yine kotu oldum yeni evliyiz hergun annesinin abilerinin evine gittim işini gucunu yaptım akşama kadar yani ayrı evde yaşıyorduk eşimle ama sabahtan akşama kadar annesinin evinde akşam kendi evimize gidiyorduk aşırı kilo verdim yorgunluk felan. Birgun de eşimin abisi aileme kufurler etti bende dayanamadım buna hakkın yok kendini ne sanıyorsun dedim dovmeye kalktı kufurler etti bana dedi ki seni kardeşimden boşatacam gorursun sonra defol git dedi. O gunden sonra ben gidiyorum dedim eşime o durdurdu once beni. Sonra bir ay sonra bir sebep ile ailemin yanına geldim iki ay kaldım sonra beni ikna etti dondum sonra iki ay yine eşimin yanında kaldım yine ailemin yanına geldim ama kavga ile değil kendisi gonderdi. Ben hasta idim surekli hastaneye gidiyordum goturuyor idi dedi burası kucuk iyi ilgilenmiyorlar ailemin yanına gondereyim seni orası buyuk şehir iyi bakarlar iyileşip gelirsin oyle gonderdi. İyileştim hastaneye gittim sonra donecek idim kavga ettik derken bir barış bir kavga et oldu 6 ay . Sonra surekli sinirlenip dava ac dilekce ver dedi bende dayanamadım bıktım surekli surekli dava ac dedi diye actım artık bunaldım bu dava ac demesinden. Surekli beni sucluyor hep o iyi ben kotuyum ona gore. Gururu bıraktım bir yere bin kere konuştum hep aynı dik başlı devam ediyor. Boşanmak konusunda kararlı olmak icin aklım karışmasın kararımda kesin olmak icin ne yapacağım bilmiyorum