uzun sure tedavi goren bir insanım..tahliller filmler farklı doktor denemeleri her seferinde bastan yapılan prosudurler maddi ve manevi cekilen sıkıntılar..bu arada oluşan bi gebelik ve o gebeliğin 1 hafta kadar kısa surmesi duşuğun peşi gelir denen laflar ve gelemeyen gebelik.. herkesin yokmu daha yapmıyomusunuz varda soylemiyomusun bi doktora gittin mi gibi artık cığırından cıkantan soruları....biraz ara verme tekrar umutlanıp yeni doktor arayışları bu sefer alternatif tıbba yonelme ve yine maddi ve manevi yıpranış.... anladım ki allah alnımıza birseyleri yazmayınca olmuyor maalesef biliyorum ki vakti zamanı halen gelmeyen bir bebeğim var ve ben onu hala bir umutla bekliyorumeşimle birlikte uzun yorucu ve yıpratıcı bir surecten gectik ve hala gecmekteyiz..henuz sınavımız bitmedi..ve biz sabırla isyan etmeden her zaman hayırlısını dileyerek ve isteyerek yolumuza buruk bir sekilde devam ediyoruz.ve bir seneyi daha geride bıraktık.bıraktık ama bu oyle zor ki bizim icin bu senemizde de yuzumuz gulmemişti.bizden sonra evlenen arkadaslarımızn cocukları olmuş coktan 2şer yaslarına basmışlardı bile.hep bir aradayken gulup eğleniyorduk ama eşim ve benim aslında okadar muutsuz ve icimizde kopan fırtınalardan kimsenin haberi yoktu.o kkahkalarımızın arkasında biri dokunsa ağlicak halimiz vardı ve bunu sadece birbirimizle goz goze gelip gozlerimiz dolu dolu olması bizi mahvediyodu...artık kararımızı vermiştik tup bebek....parasal yonden bittiğimiz icin ozel dğilde devlete yoneldik..hayırlısıyla randevuyu aldım istenen gerekli evrakları tamamlayıp gittik on goruşme ve muayeneden sonra tahliller yapıldı ozel hastanelerde yaptırdığım 3 aşılamam kabul edilmeyip tekrar aşılama yapılması icin adetimi beklemekteyim benim gibi izmir ege universitene başvuranlar ve aşılama tup bebek yaptıranlar ve yaptıracak olanlar bana yardımcı olabilirler mi ..cok sevinirim..