İyi akşamlar bayanlar. Bana yardım edin lutfen .bana yardım edeceğinizi duşundum ve yeni uye oldum. Allah rızası icin yardım edin yerimde olsanız ne yapardınız? İcim yanıyor cok uzuluyorum. Eşimden 6 aydır ayrı yaşıyorum. Ama henuz boşanma davası falan acmadık. Coook severek aşık olarak evlendim. 25 yaşındayım, bu yaşıma kadar goruşmek isteyen cok kişi oldu ama kimseye fırsat vermedim guvenemedim. Cunku annem babamı aldatmıstı. En yakınlarım bile yuzume vurdu. Senin anan o… sende oyle olursun diye cok psikolojik baskı yaptılar. Daha 5 yaşındayken bana boyle diyorlardı. Dedem ve babaannem yanında buyudum. Annem bu yaşıma kadar hic arayıp sormadı. Annem, babamdan sonra evlendiği kişiden de ayrılmış ve gecen sene duğun yapmıs baskasıyla evlenmiş. Ustelik annemin duğunu benden 3 gun sonra oluyor. Kaldığımız yer kucuk bi yer olduğu icin herkes bu durum hakkında dedikodu yaptı. Evlendiğim adamı bile tanıyamaz oldum. O bile annemi yuzume vurdu. Oyle ananın ağzına sıcarım dedi. Eşimle bi cok problemimiz oldu. Bana dediki gisersen ayrılırsan anası gibi oldu derler dedi. Hep baskı yaptı ana oğul. Anası tek gun olsun bizi yalnız bırakmadı . Kadının yuzunu gormediğim gun yoktu evim ayrı olduğu halde. Hergun evine cağırıyordu . Gitmek istemiyorum dediğimde kendi cıkıp geliyordu kapıya dayanıyordu. Tum akrabalarını eve davet ediyordu hizmet ettiyordu. Evini temizlettiriyordu. Hergun hemde. Eşimle aramızda ufacık bir sorun olsa bile hemen anası boşa gitsin gotur bırak otogara diyordu. Biletini al gonder diyordu. Kayın valideme Hergun gitmek istemediğim icin eşimden bi cok kez fiziksel şiddet gordum. Hatta bi keresinde parmaklarımı kıracaktı. Kac kez saclarımı yoldu yumak yumak . Tesstturlu biriyim. Bi gun yine tartıştık. Ayağımda corap bile yoktu sacım başım acık pijamayla kendimi zor dışarı attım. Elinden zor kurtuldum. Morarmadık yerimi bırakmadı. Senden ayrılsam bile hemen birini bulurum evim var arabam var herkes bana gelir dedi. Babam başlarda evliliğime karşı cıktı. Eşim ve ailesinden hoşlanmadı. Bende seviyorum diye direttim evlendlm. Şimdi babamda sahip cıkmıyor beni dinlemedin gittin diye. En yakınlarım anası gibi oldu demeye basladılar. Ben namussuzluk yapmadım. Anlaşamadık ayrıldık. Ustelik eşim aileni ziyaret et diye beni gonderdi. Ben aileme geldikten sonrada gelme istemiyorum dedi. Gonderirken de hic bi şey belli etmedi. Babamın ikinci evliliğinden olan cocuklara cikolata aldı bi suru, cocuklara ver dedi. Hic bişey belli etmediler ana oğul. Kıyafetlerim , ziynet eşyalarım hepsi karşı tarafta kaldı. İcim yanıyor kimsesizliğimi bilip cok ezdiler. Ustelik eşimin annesi teyzeleri falan hepsi psikologdan emekliler. Bu arada universite mezunuyum. Eşimin ve annesinin bana soyledikleri” calış, bana biZe destek ol, parayıda bana vereceksin aksi taktirde ayrılırız” dedi. Aileme ziyarette gidince eşim bana telefonda “ biz senle bu konuda anlaşamıyoruz sen calışmak istemiyorsun calışmayacaksan orada kal, calışmaz ve anneme gitmezsen seni boşarım “ dedi. Şok oldum. Kayın validem le yakında değildik aramızda 20 dk var. Eşime dedim ki” madem Hergun bir arada olacaktık buzdolapı , Ocak, fırın neden aldın sat gitsin zaten Hergun annenlerdeyiz evi otel gibi kullanıyoruz dedim. Ben boyle diyince kuplere biniyordu ve beni surekli dovuyordu. Aklımı kaybedecem yardım edin. Annemle yıllardır goruşmuyoruz, babam sahip cıkmıyor. Benden kucuk bi erkek kardeşim var oz olarak. Yok gosterin