kızlar merhaba. ben eşimden ayrıldım resmi olarak 7 ay oldu. 5 ay kadar once bir beyle tanıştım. cok yakın iki akrabamla tanıdık kendisi. eşi cok hasta idi, olumunu bekliyorlardı bu aşamada ne o ne ben farklı niyetle yaklaşmadık birbirimize. ona bu zor surecte destek olmaya calışım elimden geldiğince. 1 ay dolmak uzere eşi vefat etti ve iki kucucuk cocukla kaldı. bu 1 ay icerisinde sadece tel.de goruştuk kendisi ile. benimle goruşmeye devam etmek istediğini ama cevresindekilerin buna olumsuz bakacağı icin ve sorumluluklarından dolayı bir sene kadar kimse bilmeden goruşelim dedi. ben olumlu veya olumsuz bişey demedim, diyemedim. cunku zaten cok buyuk sıkıntıda, onu bu aşamada yalnız bırakmak istemedim birden. ama benim de kafam karıştı. adama iyice umut vermek gibi olsun istemiyorum birincisi, ikincisi evlenmek isterse yapamam cunku iki onda bir bende ufak cocuk, ucuncusu eşi aylardır hasta olan bir adam bir sene benle elele tutuşup gezmek istemez sanırım yani acıkcası cinsel birliktelik isterse yapamam bunu bu şartlarda. ne diyeceğim bilemedim adama bana bir akıl verin. yol yakınken doneyim diyorum ama aşk manasında değil de seviyorum onu, cok iyi bir insan.. uzulsun istemem..