Gunaydın arkadaşlarım
19 haziranda duğunum olacak allahin izniyle. Son bir ay zaten zehir oldu zaten neredeyse hergun kavgamız var. Kavgalardan biride ev yuzunden oldu merkezi olmayan biryerde evleri vardı ve ev annesinin uzerindeydi ben o evde oturmak istemedim ev ulaşıma ve işimize ters diye nişanlım satıp daha merkezi daha benim işime yakın bir yerde ev aldı fakat evi aldıklarında evi tekrar annesinin uzerine yapmak istediler ve yapmak istemelerini sebebi guya zamanında nişanlım biriyle kavga etmiş o kavgadan tazminat davası devam ediyor tazminat odemesi cıkarsa evi alabilirler diye fakat ben ve babamla evi annesinin uzerine olacağını emlakcidan oğrendik babam bunu duyunca tabiki cok kızdı kızımdan malmi kacırıyorlar diye neyse sorun oldu diye nişanlım evi ustune aldı hatta ev alınırken 40 binlira bende evin ustune ekledim. Şimdi tum bunlardan sonra gizli gizli evi tekrar annesinin ustune aldığından şupheleniyorum evimiz dizildi tapu ortada yok ve bana ettiği Bi cumleden bu şuphe girdi icime ben şimdi napmaliyim bilmiyorum surekli başka sebeplerden yuzunden kavgamiz var duğunumuze 2 hafta kala ayrılma konumuna geldi yeni barıştık benim tapuyu oğrenmem lazım benden gizli annesinin uzerine aldıysa tavrım nasıl olmadı