11 ise buna gore daha pahalı, kulaklık girişi yok yani daha fazla para harcamam gerekiyor ustune bir de Apple tum telefonların kutularından kulaklık ve şarj cihazı cıkarıldı bu da beni biraz soğuttu ustelik S10 Plus'ın kutusundan şeffaf kılıf kulaklık ve cihaza takılı ekran filmi cıkıyor ama yazdığım gibi benim icin bazı sorunları var. Gunluk kullanım olarak oyun neredeyse hic oynamıyorum en fazla 30-45K YouTube, sosyal medyada dolanıp muzik dinliyorum biraz uzun oldu
S10 Plus vs. iPhone 11
Telefon Tavsiyeleri0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Telefon Tavsiyeleri
- S10 Plus vs. iPhone 11
-
24-09-2022, 01:15:19iPhone 6S kullanıyorum, aklıma bu iki cihaz takıldı, 11 4 sene daha guncelleme alacak ve bundan hoşlanan biriyim ayrıca tam ihtiyacıma gore bir cihaz fakat daha ucuz S10 Plus ihtiyacım olmayan bir suru ozellik sunmakla beraber kulaklık girişi var ve ekranı cok hoşuma gitti ve yanıma daha cok para kalıyor
S10 Plus ile ilgili birkac sorun var; 2 sene daha guncelleme alacak, Exynos, cok fazla Bloatware var, AMOLED ekranlar guzel gozukse de ekran yanması diye bir şey olduğunu gordum ama ne sıklıkta olduğunu gormedim.
11 ise buna gore daha pahalı, kulaklık girişi yok yani daha fazla para harcamam gerekiyor ustune bir de Apple tum telefonların kutularından kulaklık ve şarj cihazı cıkarıldı bu da beni biraz soğuttu ustelik S10 Plus'ın kutusundan şeffaf kılıf kulaklık ve cihaza takılı ekran filmi cıkıyor ama yazdığım gibi benim icin bazı sorunları var. Gunluk kullanım olarak oyun neredeyse hic oynamıyorum en fazla 30-45K YouTube, sosyal medyada dolanıp muzik dinliyorum biraz uzun olduDiğer onerilere de acığım.