Merhaba arkadaşlar , youtube a uye oldum , adsenseye dun odeme icin ytparada gorduğum bir videodaki gibi ilişkilendirme kaydı gonderdim kabul ettiler.Dun birde video yuklemiştim bir kanala , yanlız galiba yuklediğim video ustunde reklam olması gerek bu yuklediğim video mesela başlangıcta hic reklam gelmiyor , o reklamlardan para kazanıyoruz diye biliyorum.
Ayrıca bu videoyu para kazanılan olarak gosteriyor ama işlemlerden bakınca para kazanılmaya etkileştirilmedi diyor alt tarafa fotoğrafını cektim.Bunu anlayamadım , yardımcı olcak varsa cok iyi olur.

ANALYSTIC'e gelince boyle diyor şu alttaki yazıyı
''Kanalınız henuz hic goruntulenmemiş. Yakın zamanda bir video yayınladıysanız lutfen yarın tekrar kontrol edin.''
Ama ilk attığım video 19 kere goruntulenmiş.

Şimdi benim anlamadığım sorular var.
1-Youtubea uye oldum , adsenseyi onaylattım.Şuan attığım videolardan para kazanabilirim değil mi?Sadece izlenmesi karşılığıyla ?
2-Attığım videoda yukarda linki var reklam niye gelmemiş olabilir ? Youtube'un para kazanma bolumune tıkladığımda ''videolardan nasıl para kazanırım '' var oraya basınca reklamlardan diyor , videomda reklam yok bunu nasıl cozucem ?
3-Şuan sadece anlamaya calıştığım , para geliri elde edeceğim videolar calışıyor mu yani , izlenme sayısı vbz hedefim değil , bu işte yeniyim bu yuzden tam olarak videonun hitiyle alakalı değilde , para getirisini aktifleştirmeye cabalıyor 0,1 dolar yazsa dahi orda videonun calıştığını anlıycam bu konuda ayar vbz ne yapmalıyım anlamış değilim yardımcı olucak biri varsa cok iyi olur.