Mrb kızlar nişanliyim nisanlimla ikimiz ist da calisiyorduk. Babam beyin kanaması gecirdi işi bıraktım memlekete dondum. Ikimizde ayni memleketteniz. Nisanlim istda. ben burda aileler arasinda kaldım cok zor

ailesi gelin kkız gelsin altinlari taksin evcilik oynayalım istiyo annesi ben dogurdum ben de varım kafasi ablası bi o kadar kıskanc evliliği berbat nisanlım gonderiyo iki cocuguna gorumceye paraları bana nisanlimin aldiklari ilgisi delirtiyo bunları. Cok kiskaniyolar yarisiyoruz resmen. Ailecek cocuktan para.yemeye alismislar tabi. İşin kotusu memlekete yerlesicez nisanlim avukat burda buro acip yasamak istiyor. Ben ailesine ablasina tahammul edemiyorum. Yalnizken baska biri varken baska davraniyolar yalancılar allahim normal hayatta muhattap olmayacağım insanlarla birarada yıllarca olma duşuncesi bile uykularimi kacırıyor. Ista donelim diyorum o kabul etmiyo artık. Annesinin ablasini cok sevip yakin davrandim basta.sonra tepeme ciktilar her seyin icinde olup yonetmek istiyolar patladı simdi de. Uzun Uzun anlatmiyim.. Psikiyatriye gidicem walla sevmiyorum onları iki yuzluler daha simdiden boyle daha gelin olmadan. ilcede ben bi omur boyu napcam ya deli oluyorum sorunlu insanlarla gelincilik yapamicam bi fikir verin nolur gorme duyma sen bana bak diyo nisanlim olmuyo takiyom kafaya kavga ediyoruz