Hanımlar merhaba. Benim sorunum islerin siralama ve planlamasini yapamamak.. Bunu yapamadığım icin cok zaman kaybediyorum ve işlerde ilerleme sağlamak zaman alabiliyor. Bundan ote zihnen cok yoruluyorum. Ornek vereyim, o gun yapılması gerekenler var mesela ama ben hangisinden başlayacağımı, başlayacağım işi de kendi icinde hangi sıralama ile yapacağımı bilmiyorum, o yuzden ilerleme sağlanamıyor. Zihnim ise bircok şey yapmışım gibi yorgun oluyor, cunku yapılacak şeyler kafamda donup duruyor. Planlama yapsam hem işler guzelce bitecek (ev isleri, kişisel islerim, cocuklarla alakalı şeyler vs ) hem de dinlenmeye zamanım kalacak ama gun sonunda coğunlukla hallolmayan işler ve aşırı dolu, yorgun bir zihin ve yorgun bir ben ile baş başa kalıyorum. Plan yapamadığım, sıraya koyamadığım, neyi once neyi sonra yapmam gerektiğine karar veremediğim icin işlere girişmek istemiyorum ve erteleme durumum da oluyor. Bu da beni geriyor. Calisiyorum, şu an yarim gun evdeyim ve birkac haftaya full mesai ye doneceğim, o zaman daha da sıkışacagim. Liste yapmayı denedim, biraz fayda sağlıyor ama sizden de oneri istiyorum. Nasıl duzen sağlayabilirim? Simdiden teşekkurler.