merhaba cok uzgunum evli 2 cocuklu bir insanım 2 cocuğum var fakat ben bir yanlışa duştum kurtulamıyorum cok denedim olmuyor eşimle evleneli 9 sene oluyor lutfen dediklerim mantıksız gelmesin bana yardımcı olun kurtulamıyorum birine aşık oldum ve aldatmıyorum eşimi cok şukur zina asla yapmam eşimden boşanmak istedim iki kez bunu konuştum boşanmak istemiyor seni cok seviyorum diyor ama yapamıyorum olmuyor cok denedim kim işter boyle olmak ama kalbime soz gecirmiyorum şuan konuştuğum biri var sadece konuşuyoruz tum gercekleri oda biliyor o bekar ve cok iyi biri bana asla elini dahi surmuyor bana karşı o kadar şefkatli ilgili ki anlatamam ben ben maddi manevi cok zor şeyler yaşadım fakat eşim hic bir kez bir cicek aldığı yok guzel sozleri yok ben yaşamadığımı bu bekar olanla tanışınca anladım gercek aşk sevgiyi onda buldum cok iyi anlaşıyoruz yani gercekten butun gun ikimizde ağlıyoruz neden boyle neden daha once tanışmadık bekarken ama olmuyor işte kader işte ben asla boyle birşey yapacak biri değildim cocuklarım var onları duşunuyorum ama cıkamıyorum işin icinden eşimle zaten evliliğimiz bir senedir bitmiş nerdeyse ayrı yatıyoruz cinsellik yok cok soğudum ondan fakat onun zamanında bana karşı yanlışları oldu ve ondan soğumama neden oldu cocuklar babasız kalmasın diye kağıt uzerinde evliyiz şuan ama eşim boşanmak istemiyor başkasına duygum oldugunu bilmiyor bu gidişle itiraf edeceğim aldatma zina asla yok yine diyorum onu uzmekte istemiyorum ama sevmediğin adamla sırf o uzulmesin diye evli kalınır mı bilmiyorum cok denedim yuvama sahip cıkmayı sevgi yok kalbimde o yuzden olmadı eşimi abi gibi gormeye başladım lutfen yadırgamayın bende olmek isterdim istedim de ama cocuklarım var olmuyor ne yapsam olmuyor eşimden boşanmak istiyorum beni sevdiği icin kabul etmiyor direniyor kimseyi uzmek istemiyorum Allah belamı versin cok yanlış yoldayım cıkamıyorum bu işin icinden