olabildiğince ozet gecicem. 8 kişi falanız odada. 2 tanesinin yaşı buyuk. 65 yaşhaddini beklicekler belli artık(58 ler şuan ve erkek personel). Tabiri caizse artık kaşar calışanlar. Neyse 4-5 yıldır sistematik olarak bir tanesi tarafından sıkıntı ve huzursuzluk yaşıyoruz hepimiz.kimse onla calışmak istemiyor. İnsanın ustune balcık gibi yapışıyor.takıntılı.(y diyelim buna).Diğeri ise insanları gaza getirip kukla gibi oynatmayı gazlayıp izlemeyi sever.bu 2. Arkadaş(x diyelim). Y nin ustune sıcramadığı insan kalmadı odada. Gecen hafta haddini aşınca artık sabrım taştı. Dilekce doşedim idareye verdim. Tabi kayda almak istemiolar(savunma muhakkik falan uğraşmak istemiyolar). Ağzıma bal caldılar yerini değiştiririz kısa sure icinde dediler. İşime gelir yani. Neyse bugun oldu. Şefle mudur yrd. ile toplantı yapıldı. Şefte artık sıkıntımı bilioşar adamla ilgili. Dilekceyide biliolar. Daha onu istişare edememişken x gel beni tahrik edici harekete gir.(aslında salakca ama fitili aldık birbirimizden. Aramızda bi askılık var. Askıyı bana doğru atar gibi itti. Geccek yerim kalmıyor. Kendi tarafında istemiormuş.bende sen bana doğru atamazsın diyip geri attım. Hey mey bi anda kargaşa, adamla birbirimize girdik. BağrışmAlar. Ayrımaya calışıolar vs. Benim vol yukseldiği icin koridordaki diğer oda sakinleride dışarı cıktı falan filan). Neyse saydırcağımı saydırdım. Sonra mdr gittim. Size dilekce verdim yer değiştirin dedim. Bak ne oldu. Rezil olduk millete. Bundan sonrası kapı cam indirmeye gider değiştir yerimi. Sinir olduğum noktayı anlatıyorum şimdi;istemiosanız istifa edin dedi