Merhaba , 7 yıllık sevgili hayatından sonra evlendik sevgiliyken her şet gayet guzeldi, fakat evlendikten sonra kocamda bir ilgisizlik ve umursamazlık mevcut ve 5 aylık evliyiz. bıraksam surekli telefonla oynayacak … sohbet etmek asla yok ya kısa cevaplar verir ya da hic vermez beni iyice sinirlendirir sohbetlerimizde kısa surer genelde en fazla 5 dk konuşur evlenince kocam birden bire teması sevmediğini vs soyledi bende tam tersi tam bir temas bağımlısıyım evlenmeden once boyle bir şey yoktu onu dilediğim gibi opup sarılabiliyordum ama şimdi kısa sarılmalar ona yetiyor hatta soylenmeye baslıyor yeter falan diye kendisi işten geldiğinde sarılır oper bu kadar ama bende sık sık sarılıp opmek sevgimi gercekten kasmadan yaşamak istiyorum ben anlamıyorum nasıl yaklaşmalıyım birde mesela dışarımı cıkılacak ya da bir planmı yaptık ya yapmasakmı diyip ağzından laf almaya calıstığımda bende sen istiyosun diye yapıyorum zaten diyor gercekten omur torpusu…. değişir mi yoksa ben başımın caresine bakmalımıyım henuz cok yeni sayılırız kotu bir adam diyemem ama davranışları cok umursamaz ve ilgisiz… en son beni sevmiyorsun dedim bu seferde guzel şeyler soyluyor bana ama nedense inanasım gelmiyor yardım pliiz