Kızlar selam kısaca ozetleyeceğim.
Ben 27 yaşındayım biriyle goruşuyorum kendisi de 29 yaşında. Ben henuz calışmıyorum kendisi calışıyor muhendis ve aylık yaklaşık 9bin tl maaşı var. Kirada tek başına oturuyor.

Ben de birkac aya calışmaya başlayacağım inşallah.

İlk buluşmamızda starbuckstan kahve alıp acık havada oturup konuşmuştuk. Kahveleri o odemişti.

Tekrar buluştuk yemek yedik icecek cay falan hesap toplam 278 tl mi ne geldi ben onu kafamda 300 e yuvarladım. Hesabı acıp nasıl yapalım dedi ben de 150 tl koydum. Sen ode diyecek halim yoktu tabi ki. Ortam kızışmasın diye hepsini de odemedim(icimden her ne kadar boyle yapıp kalkıp gitmek gecse de)Alman usulu yaptık yani o da ustunu koydu kalktık

Kızlar ben inanılmaz soğudum yani cimri erkek asla istemiyorum. Sizce normal mi? Benim 9bin tl gelirim olsa asla hesap odetmem yani benim yediğim 150 tl nin hesabını yapmak normal mi? Ben şu an babaevindeyim ve icimden gelen şeylere kozmetik kıyafet yemek vs hep harcarım babam da sağolsun bana hicbir zaman bir şey demez Allah ondan razı olsun. Biriktiremem harcarım hep.

Ben bir daha goruşmek istemiyorum sizce ben mi paragozum o mu cimri?

Sizler ne duşunuyorsunuz? Fikirleriniz kıymetli benim icin.

Duzenleme:

Arkadaşlar mekan konusunda şunu demek istiyorum:
Gideceğimiz oturmalı servisli 2 saat oturacağımız her yerin fiyatları bu civarda olacaktı
2 ana yemek+ 2 icecek+ 2 bitki cayı+ 2 su.
Hesabın tutarında bir sorun gormemiştim zaten diğer turlu durumcuye vb. Gitmemiz gerekiyor onda da 2 saat oturamazdık.
Ben tutarda anormallik gormedim tavır cok garip geldi.