İyi geceler

İlk once konuya girip sadece icimi dokeceğim birde merak ediyorum tabi ki biraz da olsa .
Biz eşimle aşık olduğumu sanarak evlendik ben aşıktım yani onunki muamma , ama hatırlıyorum ilk seni seviyorumu ben soylemiştim mesela . Yurek yemişsem demek ki
Neyse boyle hic bir şeyi tam anlamıyla beğenmez kendini ve duygularını ifade etmez. Soğuk nevale ruhsuz birisi .
Oysa kendimi ben kaptırmışım ki onum bu durumunu hic gormemişim .
Orneğin ilk evlendiğimiz donemler de bile oyle aşırı sevgi gostermez guzel kelimeler soylemez seni seviyorum demezdi hala da demiyor . Hep ismimle hitap etmeye başladı evlendikten sonra ama beklentimi hep soyledim ne bileyim mesela arkadaş cevremizde eşler birbirlerinin verdikleri mucadelelere karşı teşekkurlerini sunup iyiki sen diyebiliyor, veya bakıyorsunuz ki gercekten bir olabilmişler , sana kurban olurum demişti arkadaşımızın eşi ilk evlendiğimiz zamanlardı ki onlarda 4 yıllık evlilerdi o zaman bizde hep aile icindende birbirimize seviyorsak gozetiyorsak hep tatlı dilli sıcak ve her duygumuzu dile getiririz mesela takdiri de eleştiriye cok rahat yapardık p yuzden boyle notr olması canımı yakıyor hayatında zaten fazlalıkmışım gibi Hissettiyor ve hissettirdi . SiZler nasılsınız eşlerinizle ben kesinlikle normal bir ilişkimizin olduğunu duşunmuyorum zaten oyle takıldı kafama , birde bu sevgisizliği aramızdaki bağ sebebiyle evlilikleri cok fazla kopukluk ondan cok soğumama sebep oldu ve cinsellik yaşamak icin yanaşınca Buda 2 3 ayda bir oluyor midem bulanıyor ve gecmişteki vajinismus tekrar nuksediyor istemiyorum iğreniyorum kesinlikle afedersiniz hoşuma gitmiyor. Ne onerirsiniz ne dersiniz ne yorum yaparsınız dışarıdan ni goz nasıl tavsiye verir meraktayım .