Mrb arkadaşlar inanılmaz derecede uzgunum cok zor gunler geciriyorum yorumlarınıza ihtiyacım var.Eşimle cok severek evlendik tlfu hic elinden bırakmazdı ve surekli okey oynardı daha doğrusu ben oyun oynuyo sanırdım cunku boyle bişeyi hic bilmiyordum.Meğer orda bulduğu kadınlarla chat sitelerinde bulduğu kadınlarla sanal seks yapıyomuş,yazışarak,konuşarak,goruntulu hatta bir keresinde boşalırken video falan cekmiş atmış karşı tarafa.bunu ilk kez kızımı yeni doğum yaptığımda oğrendim serhat isminde bi skype hesabı gordum tlfda inkar etti arkadaş acmıştı dedi inandım.sonra tlfu bi kadın aradı serhatla goruşebilirmiyim deyince beni kandırdığını anladım.bi suru sahte hesap acmış organ resimleri koymuş herkesin tanıyor olabileceği kişilerde cıktı falan cıldırdım neyse soz verdi yemin etti bende gercekten bıraktımı diye denemek icin bi sahte hesap acıp onu ekledim ben yanında uyurken kalkmış yine yazmış.uzuntuden sutum kesildi cocuk daha 1 haftalık.neyse affettim ama sonrasında bi kac kez daha yakaladım.en son yazın yakaladığımda bu bende bi hastalık oldu nolur elimi tut beni bırakma tedavi oluyum dedi.artık gercekten cok yorulmuştum değişmiyceni boşuna uğraştığımı anladım ama hala cok seviyordum 6 yaşında bir kızım var sırf o babasız buyumesin diye son bir şans veriyorum ama birdaha asla affetmem dedim psikolog,psikiyatri,klinik psikoloj tedaviye gittik.meğer 18 yaşından beri chat sitelerinde sanal seks yapıyomuş.cinsel anlamda hicbir sorunumuz yoktu onu mutlu etmek icin elimden geleni yapıyodum ve beni sevdiğini soyluyordu.birgun tablete bi msj geldi bi nickle chat sitesindesiniz diye.tuşlu tlf kullanıyordu fakat gizli başka tlfuda varmış yani yine bırakmamış siteye girip takip etmeye başladım.onune gelene nasıl fantazi yapalım dilimle boşaltırım seni,eve giren hırsızmı oluyum,yardım istediğin komşunmu falan diye yazıyo şok oldum.beni bişey olmazsa aramaz msj bile atmazdı.son yıllarca benden uzaklaştığının farkındaydım.tartıştık annesigilde kalıyordu.tlfum yok diyodu sonra birgun geldi sahte skype hesabını tlfumdan actı konuştuk ve acık unutup cekti gitti.ben artık girmiyorum diyodu ve bi arkadaşı bizi birleştirmek icin cağırdı o sırada hesabına kadınlar eklediğini gordum resim atıyodu kendine birilerini arıyodu olurum yoluna seni nasıl ozledim bir bilesen burnumda tutuyon falan bu kadın evli 3 cocukluydu sanırım gormemişti kadından resim istiyodu ama kadın korktuğu icin atmıyodu ben yıkıldım kahroldum.yanıma gelirken kadına oyle yazmıştı.kafamda bitirmiştim o an bu adam asla değişmiycek dedim ya boyle bir omur kabul edecektim yada bitirecektim ama onu takip etmekten psikolojim bozulmuştu.surekli bana yalanlar soyluyordu artıdevam etmek istemedğimi soyledim cunku cok yorulmuştum ve boyle devam ederse cıldıracaktım.cok seviyordum bitmesini istemiyordum ama bunlarıda kabul edemezdim.hem doktor doktor beni gezdirmiş hemde devam etmişti.anlaşmalı boşanmak istedim tekrar birleşmek umuduyla surukledi.yıllarca calışmadı duzgun bi işi yoktu bi ev almıştım evlilik sonrası 4 senedir borcunu oduyodum 1 kuruş odemedi borca evin ufak teke masraflarını karşılıyodu.sonra evin yarısını ver boşanalım dedi kabul etmedim 2 yıl daha borcu var,kredi cekip bi miktar para veriyim dedim kabul etmedi,sonra eşyalarını gonderince bittiğini anlayıp ankaraya gitti davayı acacaktım avukatı arattım anlamşalı boşanmayı kabul ediyorum geleceğim diyerek tekrar aramış davayı acmasın demiş ve ordan dava acmış,beni suclu kendini haklı cıkarmak icin bi suru yalan iftira atmış numarasını değiştirmiş birkez daha yıkılmıştım deli gibi sevdiğim adam neler yapıyodu.o boşanmak istiyor ben istemiyorum susu vermiş.oysa ben artık bitirmeye mecbur goruyordum kendimi.sonra bende karşı dava actım.şu an inanılmaz kotuyum bi yuvanın dağılması gercekten cok zormuş ve icim cok acıyor istemesemde hala seviyorum bu kararı aklımla aldım,kalbimle alsam yine affederdim.şu an yine chat sitelerinde hatta sevgilide bulmuş sanırım netten sevgililer gunu icin pırlanta yuzuk bakmış cebinde 5 kuruş parası yok işi gucu yok bense hergun ağlıyorum.ondan kurtulmam gerekiyodu ama hala seviyorum cok canım yanıyor