Herkese merhaba,
Hayatımın en buhranlı donemindeyim sanırım zaten takıntısı tavan biri olarak acıkcası sağlıklı karar verememekten korkuyorum. Sizinde yonlendirmelerinizi bu anlamda merak ediyorum.
Evliyim ev sahibimiz bizi emsallere gore ?! Duşuk kira verdiğimiz gerekcesiyle cıkarmanın peşinde bizde hukuk surecini başlattık. Bu ayrı bir sorun,
Bir diğeri iş yerim ile ilgili. Tek başıma zor bir gorevin başındayım. Yaptığım işle ilgili bilgi sahibi olan insan sayısı bir elin parmak sayısını gecmez bu benim icin artısı olan bir durum olsada tek başıma calışmak ekstra bir risk doğuruyor. Ek olarak firmada mevcut bir zarar acıklandığı icin prim ve zam gibi durumlar askıya alınmış belki onumuzdeki gunlerde bir şeyler olabilir şeklinde mudurler tarafından toplantı yapıldı. Enflasyona karşı oldukca ezildiğimiz bu gunlerde mecbur olarak bir firma ile iş goruşmesi yaptım. bulunduğum yere gore maaş politikası oldukca iyi. Bir ekip var tek kişi gibi bir durum soz konusu değil. Bunlar artı kısımlar. Birazda olsa kafama takılan notlar ise şu Evime 1 saatlik bir mesafede toplu taşıma kullanacağım, burada cok karışan yok bana acıkcası ama orada durum ne bilmiyorum. İşi oğrenme surecinden cok korkuyorum ya yapamazsam ya cok pişman olursam yada onları kararından dolayı pişman edersem diye hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum. 1 sene Yıllık iznim olmayacak siz olsanız ne yapardınız her başlangıc bir risk almaya değer mi yoksa yerimde kalmaya devam mı etmeliyim