Merhabalar kızlar ben 27 yaşındayım 6 senelik evliyim 5 yaşında oğlum var ve 3.5 aylık hamileyim şuan . Eşim cumartesi akşamı arkadaşlarıyla dışarı cıkmak icin benden izin istedi ben ilk yok diycektim sonra cocukta evli diye eşim surekli cağrıyor gitmiyorum ayıp oluyor dedi muhabbet faln edicez dedi . Bende tamm dedim cunku eşim beni hic aldatmadı yani guwendim. Sonra bunlar clube gitmişler 3 erkek .telefonda pek cekmıyen bir yer bana ilk clup diyince cıldrdm erken gelıcem dedi bana resim galan atıyordu sonra dayanamadm gel artk demeye başladım ama ulaşamıyorum da sonra bana attığı resimlerde clubu buldum sonra etiketleyen kişileri buldum ve oyle bişey ki hemn arka masalarındaki biri stori ayarken ful onları cekmiş ve eşimin yannda bir kız dans edıyorlar sonra kızın ona sarıldığını falan gordum. Ama bunları eşime gostermeme rağmen ayrılmak istememe rağmen valla hatrlamıyorum dedi . Hc hatrlamıyorum diyo yani ve ben gozumu kapattığım gibi bu kızla sarılması falan benim gozumun onunden gitmiyor asla uyuyamıyorum ben 81 kilo iken 2 gunde 78 kiloya duştum ve asla yemek yıyemıyorum asla onunla konuşmak istemıyorum ama hatırlamıyorum cok pişmanım Allah belamı verseydi de gitmeseydim diyo ben ne yapıcam kızlar kimseye de anlatamıyorum derdimi ama kafayı yıcem valla asla gozumun onunden gitmyor ya bu arada bizim evliliğimz de cok guzl bi evlilikti hc bi sorunumda yoktu nasl boyle bişey yapar bilmıyorum bi yanım ayrılmak istıyor cekip gitmek istıyor ama bi yanm bunu yapamıyor ya neden