Herkese merhaba bu ara cok bunaldım eşim şuan yoğun calışıyor eve geliyor aynı rutin şeyler işte. Eskiden yine iyiydi işi o kadar yoğun değildi birlikte bir şeyler yapmaya daha cok vaktimiz olurdu. Aynı evdeyiz evet birbirimizi surekli goruyoruz ama evde rutin olunca insan bir değişiklik, acılmak istiyor. Eşimle başbaşa vakit gecirmeye ihtiyacım var hissediyorum ama o bir yere gideceğimiz zaman gorumcemleri arıyor onlarıda cağırıyor, gezmeye gitsek donuşte mutlaka kaynanamlara gidiyoruz 3-4 saatimiz orda geciyor eve geliyoruz. Ya da kuzenlerine haber veriyor onlarda geliyor. Sanırım bu durumdan artık cok sıkılmaya başladım hatta patlama noktasına geldim tamam arada gidilir boyle şeyleri bende severim ama şuan hic kaldıramıyorum. İstiyorum ki şoyle dışarı cıktığımızda doya doya bir vakit gecirelim tadını cıkartalım ne bileyim bir şeyler yarım kalıyor gibi hissediyorum hep. İlk başta pek sorun gibi gelmiyordu ama gitgide canım sıkılmaya başladı. Bir haftasonu ful calışıyor diğer haftasonu calışmıyor o zaman sadece bize ait olsun istiyorum artık. Zaten kaynanamla gecmişte cok sorun yaşadığımız icin aramız yok. Oraya gittiğimde doğru durust kimseyle konuşmuyorum bile hep bir negatif enerji, kasvetli bir ortam var. Ayrıca biliyorum bana calış diyeceksiniz en kısa zamanda işe gireceğim zaten kendimi oyalamayı bilende bir insanım yani boş vaktimde film, kitap, oyun ne ararsanız… zamanın nasıl gectiğini bilmem bir bakarım akşam olmuş. Arkadaşlarımda var birbirimize gelir gideriz. Haftanın iki uc gunu ya arkadaşlarım bendedir ya ben onlarda. Sorunum gercekten eşimle başbaşa vakit gecirememek, ilgi. Bunu uygun bir dille eşime nasıl soyleyebilirim sizce ? Annesini kardeşlerini istemiyormuşum gibi algılamasını istemiyorum. Okuduğunuz icin teşekkurler fikirleriniz benim icin cok değerli