Merhaba kızlar nasılsınız ? Sizlerle birlikte coğu sorunumu aştım ara ara da fikir almak icin sizlerle sohbete ihtiyac duyuyorum. Kendime ifade edebiliyor, ezdirmiyor ve sınırlarımı ciziyorum. Fakat yine de farklı bakış acılarına onem veriyorum belki de benim goremediğim bir noktayı siz gorursunuz bu siteyi cok seviyorum sizleride.
Beni bilmeyenler icin ozet gecmem gerekirse bir gorumcem var yakın oturuyoruz kayınvalidemle de aynı apartmanda. İlk başlarda canıma okudular abartısız soyluyorum

Gelelim konuma tum herşeye rağmen saygımı ve sevgimi eksik etmedim. Kayınvalideme cağırdığında gider yardım eder guler eğlenirim o da bir annedir sonucta. Gorumcemle de saygılı ilişkimiz vardır mesafeli şekilde gider gelir kayınvalidemde bir araya geliriz. Coğu şeyine sesimi cıkarmam abisiyle muhabbetine girip seviyesine duşmedim bu zamana kadar. Gecen akşam doğum gunumdu. Kayınvalidem yemeğe cağırdı eşime dedim sorun olmaz gidebiliriz pasta alırız buyuk orda yeriz. Demez olaydım ne işin var kaynananda dimi

Ee bu gorumce 5 dakka icinde 2 tabak kaldırıp kocasına hadi diyip selam vermeden kalkıp gitti. Mutfakta yanımdan gecti ve iyi akşamlar bile demesi cay icilicekti sinirli sinirli gitti. Gittikten sonra cayı gordum kaynnama “ hayırdır anne selamsız sabahsız gittiler cay demlemişsin pasta aldık ne diye gidiyorlar ayıp değilmi cocuğuna laf mı ettik sanki “ dedim. Kaynanam ses cıkarmadı. Şuan belki anlamicaksınız ama kimse birşey demedi dur nereye diye burnundan soluyarak cıktı gitti. O anı yaşasanız ne yapıyor bu kendinde mi ne oldu dersiniz. 5 dakka icinde gitti misafirim ben orda inanamadım. Eşime de dedim ayıp yaptığı ozur dilemeden muhattap olmam haberin olsun dedim.
Gelelim sabahki olaya. Hanfendiyi sabah kapıda gordum suratına bakıp selam vermeden gectim. Sonucta kendisne yapılmasını istemiyorsa başkasına da yapmamalı değil mi ? Arkamdan sertce gunaydın x dedi. Bende gunaydın dedim gectim. Şimdi ben selam verseydim kendime saygısızlık etmiş gibi olucaktı yani yapamadım kızlar. Surekli boyle hareketleri var ama misafir olan yerde oyle defolup gidilmez. Gidiyorsa da neyin selamını vericem ben ?
Fikirlerinizi duymak istedim belkide hata yaptım belki de iyi yaptım bilmiyorum. Hadi karışması abisine laf sokması bana da aynı şekilde neyse der gecerdim ama o akşam şaka gibiydi. Hicbir şey olmamış gibi hanfendiye bi de gulucuk mu dağıtıcaktım ? Bilmiyorum kafam karıştı. Teşekkur ederim şimdiden sağolun iyi ki varsınız.
Bu arada eşimle iyiyiz. Cok iyiyiz. Annesi yemeğe cağırmıştı dun x yapıyor anne sağol dedi. Alıştık 1 bucuk sene oldu evliliğe. Onunla bir sorunum yok hic olmadığımız kadar iyiyiz. Sevgili donemleri gibi. Bir yanımda diyor eşinin canı sıkılır kardeşidir bırak bir yanımda 30 yaşındakinin ergenliğini mi cekiceksin diyor.