Cocuk gelişimciyim. evliyim ailemden uzakta yaşıyorum. Lafi fazla uzatmadan 15 yaşında kız kardeşim var. Eve her geldiğimde onun neler yaptığını takip etmek icin teknolojik tum aletleri kontrol ediyorum. Aramızda 8 9 yaş var o yuzden beni pek arkadaş gibi gormez her şeyini paylaşmaz. Telefonu yok arkadaşlarıyla annemin telefonuyla goruşur. Gecen gun annemin telefonunu karıştırırken bir erkek arkadaşı olduğunu fark ettim. Gizli gizli konuşuyor daha sonra mesajları siliyor. Cok acık olmasa da normal duzeyde acık fotoğraflar gondermiş onu da silinen fotoğraflar uygulaması yukleyerek tespit ettim. Ama ona hicbir şey soylemedim bilmiyorum sanıyor. Annemi anlatsam bana kızacak bir suru şey soyleyecek. Aslında yapılması gerekenleri biliyorum tatlı dille duzgun şekilde mantığa yatırarak konuşulması gerek. Ama soz konusu kendi kızkardeşim olduğu icin bunu yapamıyorum. Deniyorum ama bir turlu olmuyor daha onceki uyarılarım den biliyorum mutlaka kızıyorum iletişim kuramıyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilecek olan var mı. Yarın evime donuyorum yarından once bu konuyu mutlaka al etmeliyim.