Kızlar kızlar kızlar,
Abartıyor muyum, paragoz muyum, cimri miyim diye size danışmaya geldim.
Evliyim ve kucuk bir cocuğum var. Normalde calışıyorum ama şu an bebekten dolayı ucretsiz izindeyim. Tek maaşız ev kredimiz var. Gelelim soruna
Tek maaş olduğumuz icin zorlanıyoruz. Bi şeylerden kısarak ay sonunu getirmeye calışıyorz. Kendimize yetiyoruz cok şukur. Annemle babamın durumu iyi ikisi de yıllarca calışmış emekliler şu an fln. Bende tek cocuğum. Bı nedenle benimkiler ağzımdan ne cıksa alırlar. Maaşın yok derler ekstra oderler ihtiyacımızı fln. Ama ben hesabımı kitabımı bilerek buyudum. Universitede fln calıştım hep harclığımı cıkarttım. Onlar da verirdi ekstra iyi de harcarım ama yeri gelir ikinci el alışveriş yaparım kendime de cocuğuma da...
Neyse uzatmadan benm kayınvalideler boyle değiller ama. Acıktan istemezler ama bişey alınınca veya para verilince yok almayalım da demezler. Sırf bu ay onlara bir suru harcama yaptık. Bu arada onlar tek maaş. Maaşı da cok değil, ortalama. Eşim de 3 kardeşler... Biri de okuyor.
Bugun de son noktama geldim artık. Sinir oldum. Kv ayakkabı ihtiyacı vardı. Eşim gotureym bakıtaym dedi. İyi dedm. Bunlar gittiler 2 tane almışlar 400e. Birini eşim almış ama bana soylemedi.(Artı bide 200 para yuklemiş otobus kartlarına.) Laf ebeliği yaptım biraz, dedm paraları var mıydı zor durumda kalmasınlar fln bana var aldıkar diyo ama odemiş. Kredi kartlarımız doldu asgarini odeyerek bitirmeye calışıyoruz. Arkadaşına da borcumuz var ustelik. Ben şuna uzuluyorum ki annem her durumda bize zor durumda kalmayın diye hic bişet odetmiyo kendi alıyo her şeyimizi. Ama onlar sizin cocuğunuz var bu kızın maaşı yok demiyolar.
Eşimin bana soylememesi de cabası yani. İcimde patlicağına sizinle paylaşmak istedim. Teşhisim nedir siz koyun

Dip not: duğunumuzden gelen altınların nerdeyse yarısını kv kp zor durumdalar diye eşim verelim dedi tamam demiştim. Şimdi cok pişmanım. Sağolsunlar kucuk bir ev fln verdiler ama mesela eşimin abisine 2 3 yıl once tofaş şahin edecek kadar bir miktar vermişlerdi. Onu tl olarak geri aldılar şu an hic bir değeri kalmadı verdikleri paranın. Eper altın olarak fln alsalardı şu an epey kenarda paraları olacaktı