Merhaba arkadaşlar
Ben 25 eşim 30 yaşında daha yeni evliyiz 6.ayımızdayız 6 yıl flort donemimiz oldu neysee evliliğimizi bir turlu yaşıyamıyoruz evlendiğimizde hemen balayına gitmedik oyle plan yapmadık iyiki yapmamışız cunku duğun sonrası hemen covid olduk iş yoğunluğundan sebep kışın gitmeyi duşunuyorduk duğunden 2 hafta sonra benim kolum yandı bir ay cektim sonra eşimin ablası vefat etti gelenimiz gidenimiz oldu sonra araba almaya niyetimiz vardı gonlumuze gore bulduk almaya gittik şehir dışına eşimle. bu surecte devamlı kaynanam arayıp bizi bunaltıyordu biz geze geze donmeyi planlamıştık balayınada gitmediğimiz icin kaynanam telefonlarda kaldı yok akıllı gelin bilmem ne eşimin bir kac akrabasına uğradık yakın illerde oldukları icin bu sefer kaynanam onlara gittik diye onları defalarca aramaya durdu yok napıyosunuz yok goruntulu arayın ben acmadım telefonlarını cok sinir etti beni cunku kaynanamda zaten arama hastalığı var ben teşhisi koydum normal gundelik hayattada telefonu eline alır rehberi gozden gecirir aramaya başlar daha evlenmeden benide arıyordu ben cok araşmak istemiyordum o aramadığımda trip atıyordu tabiki evlendikten sonra dahada coğaldı cok bunalttı beni her gun arıyordu bazen gunde 2 kere arada acmıyordum tabiki bende arayıp hal hatır soruyorum ama istiyor her gun her gun konuşalım bıkkkınlık geldi gına geldi acmamaya başladım şimdi eskisi gibi sık aramıyor cunku bakmıyorum donmuyorum da eşimde bir şey demiyor cunku huyunu biliyor kızmıyor bana yani
Ve şimdi bu ara her gun yaptığı eşim eve geliyor akşam 8 -9 -10 bu civarlarda arıyor akşam yoklaması yapıyor ve acayip sinir oluyorum akşamdan aramasına cok ayıplıyorum şahsen benide aradı gecen 8 bucuk 9 a geliyordu bakmadım akşamdan aradı diye bişey olsa gam yemiycem can sıkıntısından telefona millete sarıyor sonra hep trip atıyor unuttun beni yok gelin kalın bilmem ne sanki hic gitmiyoruz kalmıyoruz evlendik 2 hafta sonra gittik kaynnanmlara 2-3 gun kaldım onun dışında yine kaldık kalıyoruzda arada cok bunaltıyolar baskı yapılıyor gibi hissediyorum hic sevmediğim şey sıkışmış hissediyorum kendimi gel gelelim benim aileme babam bana cok cok duşkun kızlar yine evlendikten sonra benim ailemde peşimizi bırakmıyor babamda hergun onu aramamı istiyor bu bekarkende boyleydi arar tirip atardı beni niye aramıyorsun diye

Kendi ailemde bunaltıyor tabiki ben hoşlanmıyorum boyle şeylerden hic bişeye fırsat vermiyolarki ben ozliyeyim onları ben merak edim fırsat yok Devamlı gelmemizi istiyorlar eşimin bir pazar gunu var gecen hafta pazar annemlerdeydik bu hafta pazar bbam arıyor akşamdan oyle sinir oldumki niye gelmediniz diyor dedim geldik ya gecen daha bir hafta oldu yani hafta icide gordu beni azda olsa dışarda bende babama duşkunum ama cok abartıyor her iki ailede kırmamak icin bişey diyemiyorum sonucta biz yeni evlendik bir rahat bırakmıyolar bizim planımız olmıycakmı eşimle anlamıyorum nasıl davranmam gerekir ne demeliyim onlara her iki tarafada hic gitmek istemiyorum cok bunaltıyolar beni ne yapmalıyımmm ??