Merhaba arkadaşlar. Oncelikle ahlaki kaygısı olup yargılayacak olanların mesaj yazmamasını rica ediyorum.
6-7 ay once bir ilişkim bitti. O ilişkiden sonra ciddi ilişkiye olan inancım oldukca sarsıldı. Kimseyi sevemiyorum ve kimseye de bağlanamıyorum. Eski sevgilim de kesinlikle ciddi iliski insanı olmadığı icin iliskimiz bitmisti zaten. Ama beraber cok guzel vakit gecirebiliyorduk. Aramızda guzel sohbetler ve anlayış vardı. Ona artık duygusal olarak bir sey hissetmiyorum. Ama onu ozledim. Bana dokunmasını , beni opmesini , beni arzulamasini ozledim. O bana boyle bir teklifle gelmisti ama reddetmiştim. Simdi farkli duşunuyorum. Ben de onu istiyorum. Hakkımda ne duşuneceği , ego yapması falan umrumda degil. Sadece dogru duzgun tanimadigim biriyle bir seyler yasayacagima tanidik bir ten , guvenilir bir insanla bir seyler yasamayi daha mantikli buluyorum. Kendisine bunu sormayi duşunuyorum. Hayir diyecegini sanmam erkek sonucta. Sadece keyifli vakit gecirmeyi istiyorum. Bu istegim hakkinda ne dusunuyorsunuz merak ediyorum