Benim derdim de bu. Bu da dert mi demeyin bu zamana kadar hayatımda bircok sıkıntım oldu cok şukur hepsini de başarıyla atlattım da bu gunlere geldim.
İlişkilerim hep kısa sureli oluyor. Yani bu videolarda anlatılan trip atmayan, bakımlı olan ,spor yapan,kendine ait guzel bir hayatı olan bir kadınım. Ama yok cevremde bircok erkek var bircok sosyal ortamım var. İnanın baktığım aradığım şeylerin arasında tip para statu vs.. yok. Her defasında efendi,kibar, guvenilir bir imaj veren erkekleri tercih ediyorum. Kimsenin askindan olup bitmiyorum kimseyi beni sev diye darlamıyorum. Ama her defasında da bir şekilde kalbim kırılıyor. Etrafımdakiler beni beğeniyor ama sadece beğeniyorlar kimse tanımaya uğraşmıyor. Yaşadığım ilişkilerde kimse bana aşık olmuyor. Mesela bir ornek vereyim. Eski sevgilimin mesleğinden dolayı cok ciddi sıkıntıları vardı mesafe vardı aramızda cok uzak olmamasına rağmen mesleğinden dolayı goruşemiyorduk. Ben bunları hicbir zaman sıkıntı etmedim,hep destek oldum,hicbir zaman trip atmadım. Aklında şuphe uyandıracak hicbir davranışta bulunmadım. Kendisi de derdi zaten hic seninki gibi iyi bir ilişkim olmadı diye. Ama beni sevmediği icin 1.5 ayın sonunda saygı cercevesinde ayrıldık. Ki onceden arkadaş olduğumuz icin eski sevgilileriyle sorunlarını biliyorum biri aldatmış,biri beddualar edip durmuş. Zaten kimseyle kanlı bıcaklı duşmanca ayriliklarim olmuyor. Hep saygılı olarak ayrılıyoruz. Ama başkaları seviliyorken ben neden sevilmiyorum.Hep boyle mi olacak ?