Arkadaşlar merhaba oncelikle herkese.. İnanın şuan cok kotuyum.. Oğlum 7 yaşında 1. sınıfa gidiyor. Herkes cocuğunu tanır değil mi? Ne yapıp yapmayacağını bilir en azından? Ben bu okula başladığından beri hep sorun yaşadım ozellikle 2. donem.. Normalde oğlum ''Oha'' kelimesini duysa '' Anne kufur etti'' diye gelir soyler son derece uzgun bir şekilde.. Ama nedense okulda kufur ediyormuş, soz dinlemiyormuş vs vs........ ilk donem okumayı ilk cozen cocuk, ilk donem en başarılı cocuk, ilk donem en akıllı cocuk...... gitti bu geldi.. ben inanamıyorum yaşadıklarıma.. okulda kufur eden edene, birkac yabancı cocuk da var onlar felaket, tukurenler vs.. veliler ustume geliyor senin oğlun şunu yapmış bunu yapmış bıktım!!! arkadaşlar bunlar cok tehlikeli insanı cocuğuyla bile duşman eder.. 2 hafta once oğlum bir arkadaşını itmiş gorenler oğretmene soylemiş oğlum da yalan soyluyorlar diye gunlerce konuşmuş.. neyse ben bir şekilde doğruyu oğrendim ve gercekten itmiş sonra bana dedi ki '' anne onlar her şeyde beni sucluyor şimdi de ben onlara yalancı demek istedim ne olduğunu anlasınlar diye'' bakar mıısnız? sonra velilere ve oğretmene durumu anlattım ama şimdi bunu kullanıyorlar..'' senin oğlun yapıyor yapmadım diyor, yalan soyluyorlar diyor'' diye acıklama yapıyorlar.. umarım anlatabildim.. ne olur bir yol gosterin .