Merhabalar. 2. Kızım olacak hayırlısıyla. Kayınvalidem hicbir torununa karışmadı ama bunda benim ismimi koyun demiş eşime. Eşim zaten 1. Kızımdan beri annesinin ismini koymamı istiyordu. Ben de eşim cok istiyor diye bu sefer koyayım diye icimden gecıriyordum ne yalan soyleyeyim. Ama kayınvalidem boyle emrivaki yapınca cok sinir oldum. Eşime sırf annen arayıp istediği icin koymam dedim. Bir yandan da benim annem "sen kayınvalidenin ismini koyuyorsan yanına da benim ismimi koy " dedi. Aslında annem onceden Aybike koy diyordu sonradan kayınvalidemin davranışını duyunca benimkini de koy dedi. Ne yapacam bilmiyorum. İsimler cok uyumsuz. Kayınvalidemin ismi Gulcan. Annemin ismi Hatice. Bebeğin ismi Gulcan Hatice veya Hatice Gulcan olacak. Daha bitmedi. Eğer bu iki ismi kabul edersem onde hangisinin ismi olacak tartışması da başladı . Bana akıl verin nolur. Bugun eşimle tartıştım bu yuzden. Sabaha kadar uyumadım. Cıkmazdayım. 8 aylık hamileyim son 1 ay kaldı. Ben bu isim stresine duştum. Benim fikrimi soran dahi yok.