Merhabalar hanımlar. Gecenlerde ozel bir klinikte muayene oldum bir tanıdık tavsiyesiyle. Doktor bir Mr bakalım ,gerekirse kok hucre yaparız dedi şoyle boyle alladı balladı anlattı. Mr cekildi, sonuc cıktı, telefonla aradım gidemedim, sonuc diz kapağı kayması. Muhtemelen duşme sonucu dedi birde hamileyken 90a cıkmıştım ,etkisi vardır kilonun falan. Sana spor hareketleri gostereceğim gelince dedi. Ama ısrar ediyor kok hucre tedavisi yapalım diye. İleride cok rahat edersin, bu dizin sana sorun olacak, o zaman gec olur diyor. Konuşuruz gelince dedim. Daha sonra kliniği aradım fiyat icin 2000₺ diyorlar bu tedaviye ,sigorta karşılamıyormuş.

Şimdi sorum şu; ne alaka ? Benim kapağımda sorun varsa niye icindeki sıvıya birşeyler enjekte etme ihtiyacı duyuyoruz? Bu konuda hic bilgim yok ama bana sanki doktor tamamen bu parayı almak icin beni korkutuyormuş gibi geliyor. Sonucta binlerce yıldır diz kapağımızda problem oluyor kok hucre tedavisi kac yıldır var ki. Yada bunun ilacı milacı yok mu ki direk bu tedavi. Eşimde diyorki belki gercekten tedavisi budur ,sen bilmiyorsundur. Bende dedim ki Guzel hatunlara bir sorayım bakalım mutlaka bir bilen eden cıkar. Sizce doktor beni yemeye mi calışıyor yoksa benim icim fesatta doğru tedavi bu mu?