Arkadaşlar merhaba. Bu konu yeni başlayan arkadaşlara fikir vermesi acısından acıldı.Forum sitesinde kazanc ekranlarını paylaşmak yasak olduğundan aylık kazandığım miktarı veremiyorum.Ancak size uyguladığım yontemlerden biriyle ilgili bir video sunacağım. arkadaşlar bu videoyu 15 dakikada hazırladım. Goruntu kalitesiyle şununla bununla uğraşmadım. Şu haliyle inanın bana cok kısa surede binlerce izlenim alacak. Nereden mi biliyorum ? Cunku ben aylardır bu yontemi uyguluyorum ve surekli risksiz para kazanıyorum.Ancak şunu da soyleyeyim eğer abonenizin ve izlenimlerinizin cok daha fazla olmasını istiyorsanız daha kaliteli işler cıkarmalısınız. Bu video sadece size fikir versin diye tarafımca hazırlandı. Goruntuleri birleştirip yayınlayın ve mucizeyi gorun.Aylık 4 haneli kazanan bir kişi olarak verdiğim bu tavsiyeyi uygulamanızı size oneririm.

New Cars Show 2014 - YouTube

Arkadaşlar ben sadece size fikir olarak bunu verdim. Siz kendinize gore geliştirebilirsiniz.Şunu belirteyim Araba tutar mı demeyin en cok aranan 3 kategoriden birisi ve youtube her ay milyarlarca izlenim alıyor. siz beni dinleyin bu kategoriyi ihmal etmeyin..