Merhaba kadınlar,

kime nasıl anlatayım, kimden nasıl akıl alayım bilemediğim ve cok utandığım bir durumun icindeyim ne yazık ki. Burada kimseyi tanımıyor oluşumun verdiği bir parca rahatlıkla anca yazabiliyorum. Sinir stres sahibi oldum, birilerine anlatmaya ihtiyacım var...

Başlıktan da anlaşılan durumun detayı şu: Benim 19 yaşında guzeller guzeli bir yeğenim var. (Kuzenimin kızı oluyor aslında, onemi yok.) Okulu acılmadan tatil yapmak istediği icin bizim yazlığa geldi, haftasonu kaldı, dun ayrıldı. Beni cok sever, Ablası gibi gorur, ben de onu yeğenim bilirim. Cumartesi sabahı ve Cumartesi gecesi iki ayrı sahne yaşandı, gozumun onunden gitmiyor. Cumartesi sabahı hep beraber kahvaltı etmiştik, biz eşimle kahvelerimizi icip gazete okuyorduk. Yeğenim de burada tanıdığı 2-3 kızla dışarı cıkmak icin hazırlanıyordu. Epey kısa bir şort, dekolteli bir de bluz giymiş. Yanımıza geldi ıslak saclarını sallaya sallaya. Ben de dedim ki maşallah kız bi tarafını kaşı inanılmaz guzel olmuşsun) filan dedim, oyleydi cunku. Guldu etti, birkac yol sordu sahile inebilecekleri. Dedim enişten gostersin sana balkondan. Eşimle balkona cıktılar, eşim gosterdi şuradan inin buradan inmeyin vs vs. Sonra yeğenim evden cıktı, eşim koltuğuna geri gecerken bir de ne goreyim, bildiğin onu kabarmış... hicbir şey demedim tabii ki, gormezlikten geldim. Belki de olabilir yani doğaldır dedim, vucuda hukmedemiyoruz bazen falan. Neyse. Gece oldu, bunlar donmediler hala. Ben de meraklandım birkac kere aradım başına iş gelecek diye. En son ulaştım ta uzak bir yerden donmeye calışıyorlar yuruyerek dedim oradan donemezsiniz bu saatte. Eşime soyledim gidip almasını arabayla. Gece 12 bucuk falan. Gidip aldı, 1 gibi geldiler iceri. Bizim kız biraz da alkol almış, neşeli neşeli konuşuyor. Gelirdik ya zahmet oldu falan diyor, eşim de ya yok iş gelirdi başınıza cıkmışsınız boyle suslu suslu zaten falan filan diyor. Neyse girdiler iceri, ben yatağa girmiştim kalkmadım hic. Eşim de muhtemelen uyuyorum sandı. Yeğenim girdi odasına, eşim de yukarı cıktı (bizim odamız ust katta) sonra banyoya girdi. Uzun sure cıkmadı. Ben de ne oluyor ya diye Merak edip sessizce banyonun onunden gectim, ve tahmin ettiğim şey... iceride masturbasyon yapıyordu. Yani tamam belki bu da normal falan ama, ben kendimi cok kotu hissediyorum.. hicbir şey demedim bu arada, dondum yattım tabii ki. Ama resmen eşim yeğenimden etkilenmiş... ne denir ki buna, ne yapılır? Yuzleşmeli miyim, yuzleşmemeli miyim? Cok utanıyorum...