Merhaba Arkadaşlar
En baştan başlayım aracı vasıtasıyla biriyle tanıştım kendisi uz m c@ v uş tanıştığımız donemde sınır dışı gorevinde olduğu icin hep telefondan goruştuk ilk başlarda sorun yaşamadığımız icin devam ettirdik ve 3 ay sonra gorevden gelir gelmez isteme nişanlanma evresine gectik calıştığı yer başka ilde olduğu icinde hafta sonları musait oldukca beni gormeye gelirdi nişanlandıktan 3 ay sonra tekrar bir goreve girdi ve 4 aydırda gorevde tartışmalarımız olur olmaz değil ama son 1 aydır ki tartışmalarımız hep hakaret icerikli oluyor bana değersizmişim gibi hissettiriyor tartışmanın ortasında olduğumuz icin tam siniri tepesine cıktığı anda sorduğum icin mi bilmiyorum uzuluyorum diyorum umrumda değil diyor benim soylediklerimi yap yeter sadece bunu istiyorum senden diyor benim duşuncelerimin bir onemi yok mu diyorum yok diyor duygularımın bir onemi yok mu diyorum yok diyor hissettiklerimin bir onemi yok mu diyorum yok diyor
en son cumartesi sabah beni aradı konuştuk konuştuktan sonra şarzım yok diye şarza taktım taktığım yerde telefon tam cekmiyordu
uyanıp kalktığımda telefonu almyaa gittim cevapsız cağrılarını gordum aradım tabi hemen cunku ben arayınca ac diyor yanında tutacaksın acacaksın diyor
neyse aradım bir arıyorum ulaşılmıyor bir arıyorum meşgul calıyor dedi mesaj attımda actın dedi bende mesajını gormedim cevapsız aramalarını gordum aradım dedim inanmadı kapadık uykuluydum geri uyudum. uyanınca mesajlar kısmını actığımda gordum mesajını sonra mesaj attım yeni gordum mesaj atmışsın diye
oğlen mesaj atmış bir daha sabah yaptığın hareketleri yapma, sonra uzulursun, benimde hic umrumda olmaz, arıyorsam acacaksın otur diyorsam oturacaksın,kalk diyorsam kalkacaksın diye ben şok tabi
bende geri cevcap verdim yapmadığım hareketler icin (sabah attığı mesajı gormediğim halde gorduğumu soylediği icin) uzuluyorum zaten diye
o da ben ne yaptığımı biliyorum yazmış
senin hic umrunda değil zaten kırılmışım uzulmuşum dedim. - umrumda değil dedi
sozume bile itimat etmiyorsun dedim -etmiyorum dedi
oğlen notsuz bir şekilde cikolata gondermiş anlam veremedim ozur mu dileme istedi yoksa başka bir şey mi not olmadığı icin anlamlandıramadım
ertesi akşam yine konuşurken konu oraya geldi tekrar soyledim ben mesajını gormedim cevapsız aramalarını gordum ve aradım diye bir şey demedi sozume inanmıyor musun ben yalan mı soyluyorum dedim evet dedi. Sonra yemin ederek tekrar soyledim . Yine inanmadı ben de benim ilk soylediğim yeminsiz sozum benim icin yeminli sozum kadar onemli dedim. Durumun onemini gostermeye calışarak ama nafile inanmadı.
İlk defa boyle bir durumla karşılaştım 5 gundur konuşuyoruz ama soğuğuz o davranışından sonra ben cok uzuldum babama anlattım son olayı 4 aydır gorevde olduğu icin cok bunalmıştır dedi şuan bende duşuncelerdeyim acıkcası benim sozume guvenmemesi beni derinden sarstı
duşunuyorum o an arayıp ben acmadığım icin muhtemelen ulaşılamayınca telefonu kapadım sandı aradı aradı sonra mesaj atıtığı anda donduğumu gorunce mesajı gorup donduğumu duşundu diyorum ama olmaz ya olmamalı tartıştığımız zaman uzatma bana yardımcı ol diyor o an sakinleş sonra yine o konuyu sakinken konuşalım diyor buna bir şey demiyorum ama bu yalanlama işi bana inanması beni derinden sarstı 10 aydır tanıyorum 7 aydır nişanlıyız ve bu sure cercevesinde sadece 2 aylık surecte kısım kısım gunler yuzyuze goruştuk geriye kalan 5 ay hep uzakta olduğu icin goruntulu konuşma
şuan orada cok sıkıntıda olduğunu bunaldığını soyluyor benden guler yuz sevgi destek bekliyor ama son yaptığından oturu ozur dilesede icimden gelmiyor ya ne yapacağım bilmiyorum birde 2 ay sonra gelecek hazirana duğun duşunuyoruz