mrb kızlar. yine dışarıdan gozlere ihtiyacım olan bir olaylar silsilesi icerisindeyim.
son ilişkim 3 ay once bitti. ve bu arada dinlenme kararı almışken sosyal medayadan herkes biliyordur zaten birileri ekler, tanışmak ister vs.
neyse 2 ay falan tamamen kafamı dinledikten sonra yani bundan 3 hafta kadar once sosyal medyadan beni ekleyen bir şahısı kabul ettim ve konuşmaya başladık duzgun bir profil olduğunu duşundum ama ne olursa olsun sonucta sanal ortam ve bilemem profilinin doğruluk payını.
neyse tanışma evresinde ben işyerimi ve bazı bilgilerimi soylemek istemedim. bir de zaten konuşmanın ikinci gunu biraz ozel sorular sorunca zaten hic soyleyesim gelmedi. yani bana biriyle ilişkiye girip girmediği vs sordu. yani tabiki bunu sapıkca değil tanımak anlamında sorduğunu falan soyledi ama ben buna hicbir zaman cevap vermedim. cok ozel dedim. neyse tabiki bu 3 haftalık surecte aslında adamın gercekten beyefendi olduğuna karar verdim. yani konuşmaları birbirini tutuyor ve asla bir saygısızlığı yok. hicbir zaman sapıkca yaklaşmadı. yani nasıl desem adam cok cool. ve cok da iyi bir mesleği var. ben her ne kadar işyerimi vs soylemesem de o kendisi bunları bana ispatladı.
ama sorun şu ki, artık ona karşı kapalı olduğumu ve bu şekilde bir ilişki yurutemeyeceğini soyledi. ben de ona herşeyi yuzyuze goruşunce anlatırım dedim. başka şehirlerdeyiz. aramızda 6-7 saatlik bir yol var. o da bunları konuşmak icin yuzyuze goruşmeye gerek yok bu kadar saklı gizlilikten hoşlanmıyorum işyerini bilsem kalkıp yanına mı gelicem bunlara ne gerek var. bu kadar guvensiz davranman ve bana acık olmaman beni uzaklaştırıyor vs bir suru şey soyledi. ben de onu kaybetmek istemediğim icin tamam ne istiyorsan sorabilirsin cevap vericem dedim. şimdi konuşmaya devam ediyoruz. bu arada burcu boğa bu adamın. ilk defa bir boğa erkeği sanırım hayatıma giriyor. bu konuda tecrubesizim.
ben sosyal medayadan ilişkiler yaşadım ama genelde ortak tanıdıklarımız oluyordu. birinin birinin bilmem nesi arkadaşı vs. gibi. hic tanımadığım birine işyerimi ve diğer bilgilerimi vermem sakıncalı olur mu?