Arkadaşlar ben buranın cok eski uyelerindenim farklı bi isimle kyıtlıydım ama şuan farklı hesapla isim actım neyse konuya gelim.11 yıllık bi evliligim oldu cok buyuk uzuntuler yaşadım.cocugum olmadı aşilamalar tupbebekler herşeyi denedim ama olmadı en son dondurulmuş embriyo trnsferimde hamile kaldım ama degerlerim artmadı dustu.sonrasındamı noldu o bebekle birlikte benimde hayallerim tukendi evliliģim catırdamaya başladı ve en sonunda 2015 ocak ayında bitti.eşimden boşandım cunku ben bu yolda savaşmak istiyodum o ise istemiyordu bende pko vardı o hep suću bana atıyodu bende tek başima savasmaktan yorulmustum.yıllrım bitti gitti bi cırpıda.zorlu surecler gecirdim bebegimin acısını uzun sure uzerimden atamadım bole gecti zamanım boşandım işe başladım be sonunda biriyle tanıştım ve hoşlandım bekardı ve yaşı benden biraz ufaktı biz bunları sorun etmiyoduk mutluyduk.ama aileler hep karşı cıktı.biz kendi aramızda nişanlandık ve evlilik planları yapmaya başladık aradan bir yıl gecti ben rahatsızlandım ve gectigimiz agustosun 22 sinde safra kesemde taş oldugunu ogrendim ve ameliyta
girdim sonrası 2 ay cok mide bulntılarim oldu hep safra kesesinin yokluguna yordum 2 ay dinlenmeden sonra işe başladım ama bende pko oldugu ićinde gecikmelerim vardı halada adet olmamıştım ben ameliyat stresine hstalıģıma yoruyodum cunku yaklaşik 3 ay kadar bi zaman adet gormedim ara ara ufk akıntı seklinde kanamam oluyodu ama ben bi ara erken menopoza bile girdim diye duşunmeye bile başladım.sonrasında smear aldırim hem genel bi kontrol olsun hemde duzensizligimi konuşim diye erkek arkadaşimin sectigi bayan bi doktora gittik beraber.doktor onden bilgileri aldı kultur ve smear almak uzere beni odaya aldı kultur aldıktan sonra ultrosonla muayne yapim dedi alttan tabi.ve biz şok ...burda bebek vr farkındamısin dedi ben kafamı cevirdim ve kuzum ordydı oyle kocaman olmuştuki ben nedicegimi bilemedim doktora ben diyorum ameliyat oldum olamaz cocugum olmuyoki benim bole saćmalarken gum gum kalp atışlarıni dinletti sonra ustten bakalim dedi ve babasınıda ćagirdi.tbi bu benim mucizemken felaketim olcagini bilemezdim erkek arkadasim beni cok seviyrdu ve bebegi hemen benimsedi kabul etti hemen nikah işlemlerine başliyoruz dedi aradan 2 3 gun gecti ailelere duyurmaya geldi mesele tabi ailesi baya bi tepki gosterdi bize geldiler 3.5 aylık bebegi aldırmamı başka yolunun oadigini solediler bende kabul etmiyordum erkek arkadasimda.aradan bi hafta gecti biz nikah evraklarimizi hazirladik ertesi gun erkek arkadasim bu cocugu aldirmam gerektigini bi kisiyi seviyorum diye 10 kisiyi uzme hakkimizin olmadigini bu cocugun ondan olmama ihgimalinin oldugunu ve benim ona bi oyun oynadigimi iddaa ederekten beni terketti ya aldır yolumuza bakalım beraber dedi yda ben yokum ne halin varsa gor dedi ve cekip gitti .bir gecede hersey nasıl degisti ben anlamadim ytis pozisyonumdan tutun yedigime ictigime kadar ilgilenen adamdı isyerime kdr agrı kesicimi alip gelen adam sevgim sana tavan yapti diyen adam bi gecede baskilar yenik dustu ve beni terketti.telefonlrini kapadı yeni basladigi isini biraktı gitti.bende bugun suć duyurusunda bulundum bunun pesini birakmicam babasını soyadını alıcak.bugun kontrolum vardı zeka testi yaptırmıstım herseyim allahima bin şukuŕ temiz cıktı ve galiba bi ogluşum olcak.bundan sonra bu yolda yanlız yurucem o artık yok ama pesinide birakmicam maddi manevi tazminat aćicam bebegim dogsun babalık testi isticem...bole arkadaslr anlatmak istedim cok ugraştım cabaladım artık bi bebek planım yoktu hic aklımda hatta umidimide kesmistim yeni biriyle bi hyata baslicam ugrascam olmicak tup bebek yapcam inanın cok zor geliyodu hatta imkansiz yorgundum ćunku şimdi dahada cok yorulcam ama onun ićin savaşcam...biraz uzun oldu ama kimseye drdimi anlatamıyorum burda paylaşmak istedim hemde umidini kesenlere bole olmasada bi umut oldugunu gostermek istiyorum erkek arkadasimin cani ailesinede gostermek istiyorum benim yavrumu benden almak istediler yasak oldugunu bile bile merdeiven altı yerlerde aldırabilcegimi solediler ben itiraz edince masada kalma ihtimalim var dedim dogumdada var garantinmi var dediler ya cocugum olmazsa dedim bidaha kısmet dediler.cok uzgunm bunları duymak mahvediyo ama biyandanda gucluyum minigim var kıpır kıpır hemde.
Hayalime kavuştum
Tüp Bebek0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Hayalime kavuştum