Herkese merhabalar ,
Her şeye cozum bulduğum ama bir turlu kendime bir yol bir cozum bulamadığım saatlerdeyim.
Kendisiyle tanışır tanışmaz sular gibi aşık olduğum adamdan bahsetmek istiyorum ustelik kendisi bir koc erkeği aşırı derece de konuşkan iyi giyinimli olduklarını soylemek isterim.
Cok bakımlılar romantikler konuşkanlarda.
Ama asla cozemiyorum ben mesela terazi burcuyum tam aşk kadınıyım duygusalım burcuda geciyorum problem şu biz ikimiz aynı ofiste calışıyoruz o alt katta bense ust gordum tutuldum ilk adımı ben attım ve instagramdan konuşmaya başladık fakat sonrası muamma ilk buluşma harika gecti her şey cok iyi ee yemek saatlerinde de denk gelince mukemmel beraber flortleşeli yaklaşık bir ay oldu ama iş mesaja gelince bir ilgisiz aşırı benci cok nazlı sanki bir istiyor bir istemiyor gibi ben anlam veremiyorum.
bazen cok canım cicim bazense bi değişik bir soğuk anlam veremiyorum.
her şeyi zamana bırakmayı severim diyor biraz cok yavaş ve ağırdan alıyor.
sanki nasıl desem beni hayatının bir yerlerine sıkıştırıyormuş gibi amaan izinliyim nede olsa ofiste gorurum der gibi duşunduğunu hissediyorum.
sanki vakit gecirmek istemiyormuş gibi hissediyorum. Cok rahat relax ve ben nasıl davranmalıyım nasıl bir strateji kullanmalıyım cok akıllı ve nazlı istiyor ki hep ben adım atayım hep ben koşayım hep ben pış pışlayım ona gelince yok.
malesef kii hızlı ve tutkulu bir anda cinsel birliktelik yaşadık daha sonrasında bu konuyu hic konuşmayıp devam ettik florte olmamış gibi ama şimdi ne yapmalıyım ben nasıl davranıyım ben mi kafaya cok takıyorum.
iş mesajlaşmaya gelince adam yoook eee vakit gecirelim adamda bi teklif yok buluşalım vs vs e istemiyosa hem ilgiii bir anda niye gostersin ne yapmaya calışıyo bilmiyorum akıl verin
e