Guncelleme: 27. Sayfa -
Guncelleme 48. Sayfa ( kıza her şeyi anlattım inanmadı )
Guncelleme 50. Sayfa - kurkcu dukkanına geri dondu -
Merhaba,
Genc ve tecrubesiz biri olarak tecrubeli hanımlarımızdan yorum istiyorum. Cunku bunu atlatmış birinin tavsiyelerine ihtiyacım var.
2 senedir birlikteydik ayril.baris son aylar. İlk ilişkimdi cunku herkese guvenen, cabuk etkilenen biri değildim. Nedense 1 haftada tanışıp hemen sevgili olduk. Gozume perde indi derler ya aynı oyle oldum. 1 haftada tanıdığın insanla bir yola cıkarsan bu olur işte ah safım. !
1 haftada bana aşık olduğunu soyledi ve annesiyle tanıştırdı vs vs. Şahsen ben 3 ay sonra aşık olabildim kendisine.
İlişki boyunca en cok seven oydu sanırdım, nasıl ilgi nasıl alaka, ne dersem yapar, olur bana. Bana bakar ağlardı sana nasıl aşığım sensiz bir hayat duşunemiyorum diye

Bu arada Beni o kadar kaybetmek istemiyor ki sırf bunun icin benle cinsel ilişkiye girmek ve hamile bırakmak istedi ! evlenmeye mecbur bırakmak icin. Reddettim. Biz tabi eşya falan bakiyoruz hayal kuruyoruz evleniriz diye. 1 bucuk sene icinde yalanların dışında cok ağır hakaretler ve kufurler de yedim ondan. Toplum icinde şiddet de uyguladı birkac defa. Ve hak ettiğimi soyledi... "Bak kan akmıyor, morarmamış da.. şiddet dedigin ağız yuz kırmalı olur. Benim sana yaptığım şiddet değil " diyordu. Benim gibi bir kız da buna goz yumdu. Dedim ya perde inmiş gozume.
Kısa keseyim ya, 1 bucuk sene sonra bilmem kacıncı yalanı yakaladım ( karı kızla alakası yok ) ve ayrıldım. Ama ayrıldığım gunden 2 gun onceye kadar 8-9 ay yani, sozde ayriyiz ama her gun konuştuk. Peşimde koştu. Ben de onunkinde kostum Allah var. Birkac kez şans verdim yine yalan yakalayınca ittim onu istemedim. Cunku artık yalanlar karı kız konularına donmuştu. Hatta eski sevgilisiyle goruşmuş benden saklamis. Surpriz yapmaya evine gidince kızı kapıdan cıkarken gordum, kıyametler koptu. Kızın yanında beni kovdu biz senle ayrıyız zaten dedi. Bir hafta sonra yine yazdı. Beni ikna etti aramda bir şey yoktu senle ilgili konuştuk kızla senin yerin ayrı kime doldurmaz dedi. Cok sevdiğim icin kendimi inandirdim ama affetmedim. Yine ayrı takılmaya devam ettik. Resimler her yerden kalktı tabi. O bekar gibi takılıyordu. Ama her gun konuşuyorduk. Birbirimizi nasıl sevdiğimiz anlatıyorduk, bana aglarkenki resmini atıyordu. Keşke affetsen bir daha yalan soylemem diye. Ama kopek şey yemekten vazgecmez diye ayrı kalacağımızı ona guvenmeyecegimi soyluyordum hep. 1 bucuk ay once bir arkadaşımızın duğunu vardı. Sırf benim icin duğune geldi, cicekle, dansa kaldırdı, sonra eve bıraktı. Hemen aradı artık duzeltelim aramızı nolur ben boyle yapamıyorum diye ağladı. Onun annesi beni istemediğini soylediği icin ben yine geri cekildim ( cunku aramızdaki mahrem her şeyi anlatmış kadına ve hatta gostermiş, kadın da oğlum yapar erkektir ama bu kız ne bicim bir kız bunu ben gelin diye almam demiş ve beni istemedi ) benim annem de o kişi bana şiddet uyguluyor diye istemiyordu. Yani aileler onay vermiyordu.
3 gun onceye kadar engellemeli sonra kaldırmalı, kusmeli sonra barışmalı surekli kıskanmalı devam ettik. Ama hala ayrıydık. Ve birbirmizi seviyorduk. Bana 3 gun once yazdığı şeyler şunlar, ne ben başkasını sevebilirim ne sen seversin, beni hayatta ailem ve sen tutuyorsun, ben dunden razıyım senle olmaya he desen keşke, kopekler gibi de seviyorum seni Allah icimi biliyor... 3 gun once bunları diyen adamın hayatında başkası varmış. Ertesi gun benden gizli durum paylaşmış arkadaşım gordu. Bir aşk sozu...
Benim icin olmadığını anladım. Hemen ona yazdım fakat birden engellendim. Noldugunu anlamadım. Farklı yerlerden yazdım. Bana yaptığı acıklama şu, sen beni istemedin ittin yalanciysam nolmus yani değişmem ben, sen istediğini yap istediğin kişiyle canım yanmaz benim artık sana. Hayatımda kimse yok ama seni de istemiyorum yoruldum. Sanmaki bir kız var. Ama eminim senin hayatında bir erkek girer yakinda. Sen bitirdin ilişkiyi ben de bitirdim. Yolun acık olsun "vs. Şeyler. Ben tabi 180 derece dondum tamam yalanları da affediyorum birbirimizi seviyoruz falan fişman yazdım Mesaja bakmadan engeli bastı. Akşam annesi aradı beni. Oğlumun hayatinda yeni biri var, cok duzgun cok iyi bir kız

Kızlar o kadar zoruma gitti ki.! Ne olursa olsun bana sevgisine inandım.daha 3 hafta once "ben birini bulmam sen sondun, benimle mezara gireceksin, ama senin kanın bozuk sen benden once birini bulacaksın" diyordu. " Biz ne kadar ayrıldık dersek diyelim Amaroutte biz hic ayrilamiyoruz, biz farklıyız" diyordu. Meğer benle konuşurken o kızı seviyormuş, onla okeylenmesini beklemiş. Beni de yedekte tutmuş. O sırada da bana yazmış hep. Bana gelmiş. Belki bana kufur edip bağırdığı zamanlar o kız buna yuz vermiyordu o da acısını benden cıkarıyordu. Gercekten bunu beklemiyordum. Bari once tamamen bitir benimle sonra git kime istersen. Canımı cok yakti o lafı "afedersin sevdiğimi sanmıştım sevmemişim meğer"
Ben kızla arasını bozmayım diye her yerden beni ve arkadaşlarımı ailemi engellemiş. 2 gun once beni sevdiğini soyleyen adam dun durum atmış başka bir yerden gordum. Bir omur seninle yazmış kıza. Kız kim bilmiyorum. Nereden buldu bilmiyorum. Tum gun evde nasıl tanıştı bilmiyorum..aradığımda meşgulken onla konuşuyordu demek, gece yatarken onu hayal ediyordu. İcimi yakıyor bu salakligim. Boyle guzel sevilmeye inanmış olmak icimi yakıyor. O beni 2 gunde tamamen unuttu şimdi yeni telaşlar icinde bana yazdığı gibi o kıza uzun uzun yazıyor, ayrılık acısı cekmedi, benden ayrılınca hemen ona gitti..bense kahroluyorum. Cunku onun icin cok şeyler yaptım. Maddi manevi. Karı koca gibiydik cok destek oldum ona. Kimse inanmadı onun benden başkasını sevdiğine ama gercekler ortada. Yardım edin, kimseyi bulmadan yeni birini sevmeden gecer mi enayilik acısı, kafam cok karışık uzun yazdım. Lutfen aranızda boyle bir şey yaşamış ve kısa surede atlatmış biri var mı