Hanımlar selam,

Ben mi abartıyorum. Cunku tepki verince ailem kızıyor. Şimdi annemin kardeşleri başka şehirde. Kucuk kardeşi doktor kontrolu icin her sene gelip 15 gun kalıyor. Gelmeden once asla abla ben şu zaman size gelicem vs demiyor. Sabah zil calıyor o zaman haberimiz oluyor. Evimiz cok kucuk. O evdeyken işten gelip uzanamıyorum, sabah rahat rahat hazırlanamıyorum. Kardeşimle aynı odadayım, sabah ışığı yakınca o rahatsız oluyo salonda dayım kalıyor. 15 gunun hepsinde olmasa bile bazılarında bizim uyımamıza yakın geliyor. (Saat 11 gibi hepimiz calışıyoruz, o saate kadar acil bi işi de yok atkadaşlsrıyla takıldığı icin gec geliyor.) Hafta ici biz yemek yiyoruz evde olmadığı icin o gelince ona tekrar sofra kur. Ay ayrıca yemin ederim parasında değilim ama bu duşuncesizlik sinirimi bozuyor artık insan 15 gun kalıp tek bi kere bile bi ekmek almaz mı ya.

Diğer buyuk dayım da onceden gelir 1 hafta kadar kalırdı, kaldığı gunlerde de eve 10dan once gelmezdi. Gelmeden once asla haber vermezdi. En son yine haberimiz yokken 11 gibi bize gelince kapıyı acmadım. Sonra şukur gelmedi. Gelince de misafir gibi olmazdı. Yatarken boxer, şort gibi şeyler yatardı. Ev kucuk olduğu icin hepimiz gormek durumunda kalıyoruz. Eşofman vermemize rağmen giymezdi.

Ayy kısaca bezdim, yıllardır aynı duzen. Şehir dışından gelen akrabanız her yıl, size gelip 15 gun kalmasına tepki verir miydiniz? Normal mi bu?