Merhaba az cok konumu bilenler vardır cimri eşe sahip olmam .en son aileler aracılığıyla barışmıştık cocuk icin. 2 aydır duzelme vardı eşimde kızımın ihtiyaclarını almaya başladı
Bana sevgilier gununde 600 meblalik bir hediye aldı ben ona 200 tl lik almıştım nasıl oldu ise o an onu oldu şaşırdım. Beğen birsey dedi ısrarla mağazada. Kendide birseyler aldi sonra morali bozuldu tabi. Hesap yuksek gelince suratı asıldı resmen .sonra karnım acıktı birseyler yiyelim mi dedim o da tutar şimdi 200 ucyuz dedi.ben de ben oderim dedim odedim. Robot supurge almıyordu eşim biliyorsunuz kendim aldım.cok ust bir model alamadım o hep karşı idi almama zaten .aldım bu sefer de iade et dedi harita bile cizmiyor dedi ben de param buna yetti dedim uzerine katsa idin daha iyisini alırdım dedim .onun maaşı benim iki katım kiralarda ona geliyor .Her neyse eşim bu yaz mesleğini bırakacak iş kuracak. Ortak aldığımız evi satacak. Ama akşam daha ufak tartışma oldu boşanalim cık git dedi hayatimdan. Ben de dedim sen bunu diyorsan o evi saptırmak sattirmam is de kurma dedim oyle yarı yolda bırakacaksın dedim .cocukla ne olacak halimiz dedim .e cocuğu bana ver dedi .Ben cocuğa bakamam demiyorum ki hakkım olanı almak istiyorum kızımla iyi bir hayat surmek icin. O da vermemek icin uğraşıyor. Yani rengini belli etti .yaza kadar iyi gecinse ev satılmış olacaktı coktan. Bosanalim dese oylece kalacaktım ortada .Yani sorun şu ki herzaman kıcımın ustune oturdum kolay kolay ayrılık lafını dile getirmedim ama hep dedi
Dun anladım ki asla beni kaybetme korkusu olmayan bir adammış