Selamlar,

Kisa anlatmaya calışacağım.Bir oğlum var 3,5 yaşında.Calisiyorum ve oğlum icin kenara 3-5 kuruş atma derdindeyim.

Cekismeli boşanma davası acmıştım bir yıl uc ay oldu.Dava surecinde hic yalan soylemedim,karşı taraf hep yalan iddialar, yalancı tanıklar ile huzurumuzda oldu.

Boşanma davasını acmadan 3 ay oncesinde wp tan yapılmış bir tartışmada soylediğim bir iki kelimemi kullanarak bana ceza davası actı, kazandı.Onun da kelimesi vardı ama onu dosyaya koymadı,kendi yazdıklarini sildi oyle koydu,neyse.Bu dosya delil listesine yetişmediği icin davada kullanamayacagini gecenki duruşmada oğrendi.

Şahıs benim işimi yapmamami talep ederek oraya buraya dilekceler bırakıyordu bırkac ay once.Tam duruldu diyordum ki az once uyap ta gorduğum bir dosya ile kendime geldim.Sahis bu defa da bana o ceza davası ile ilgili tazminat davası acmış, 10 bin TL istiyor.Borca batmış olan bu şahıs bir de bu davayı avukata vekalet vererek acmış.Ya bu nasıl bir kin nasıl bir duşmanlık anlamıyorum.Bosanma davasından kendine cıkma ihtimali olan tazminatı mi temin etmeye calışıyor,buyuk olasılıkla oyle ama ben bu şahsa anlaşmalı bosanirsak tazminat nafaka istemeyecegimi de soylemiştim kabul etmemişti.İlla ugrasicak yani benimle.Ben butun cirkinliklerine rağmen bugune kadar cocuğa hic yansıtmadım,duzenli olarak goturdu getirdi,hic engel olmadım,buna zaten hak gormuyorum ama istesem yapamaz mıydım ? Onceki eşinden oğlunu 4 yılı aşkın suredir gormuyor hic ders almıyor da.

Ben her şeye rağmen ne cocuğuma ne oğrencilerime yansıtmamaya calışıyorum bu durumları fakat neden ustume ustume geliniyor.İstesem memlekete tsyin isteyip oğlumu da alıp gidebilirim ama istemedim butun planlarım bu şehir uzerine sırf oğlum babadsn ayrı kalmasın,eksik olmasın, memlekette akraba ve komşuların acıyan bakışlarına sozlerine maruz kalmasın diye.

Şimdi ben ne yapayım ? Gitmeye karar verdim yuzde 98..Cocugum.da ileride artık niye buraya geldik derse koyarim dosyayı onune okur ne yapayım.Maddi manevî zarar veriyor,işime gozunu dikmiş,parama gozunu dikmiş.Okulda bir suru isim var kurs ustune kurs yapıyorum cocuğun kreş parasını cıkarmak icin, şimdi avukat ucreti de yolda.Avukatima, tazminat davası acarsa durum ne olur diye sormuştum onceden, maksimum 1000 gelir onda da itiraz halinde red de edilebilir demişti.1000 2000 ini de gectim.Ben kimim ya,cocuğunun annesi,iyi gecinmesi gerekmez mi ? İyi babayim diye ortada dolanıyor bu mu iyi babalık.
Cok kızgınım,ondan her şey beklenir ama ben yine de cok sinirliyim.
Yazmaya okumaya ihtiyac duydum işte oyle..