Arkadaşlar hepinize merhaba biraz uzun olacak ama yorumlarınıza cok ihtiyacım var o kadar doluyum ki kimselere de anlatamıyorum. Allah'ıma bin şukur ki hamileyim cok mutluydum cok heyecanlıydım oğrendiğim ilk andan beri cok istiyordum kendimi hazır hissediyordum eşimde benim kadar hevesli olmasa da istiyordu veya ben oyle sanıyormuşum. Stresli bir kac gun yaşadım oldu mu olmadı mı hamilemiyim değil miyim diye belirsizlik araya haftasonu girdi falan zaten normalde de sabırsız bir insanım ama o kadar heveslendim o kadar heycanlandım ki ne bileyim eşimde oyle olsun istedim belki de ilk zamandan yok evham yapıyorsun daha kalbi yok yok bilmem ne surekli kırıcı konusmalar da bulundu alınmamaya calıştım . Normal gunlerde hic hevesli değil ya ben cıldırıyorum acaba kesede gozukcek mi acaba oyle mi boyle mi bir hevesle mutluluğumu paylaştım hic bir tepki yok notr arada bir ayıp olmasın diye cocuk lafı geciyordu işte . Severek evlendik cok yollar kateddik ben hic bir şekilde onu maddiyat olarak zora sokmadım hep bişeyleri idare etmeye calıştım her konuda destek oldum elimden geldiğince maddi anlamda pek durumumuz iyi değil suan biliyorum ama hep onu motive etmeye calıştım aşerdiğim şeyi bile soylemedim soyleyemiyorum alamaz uzulur diye . İşlerinde sıkıntılar var ama ben elimden geldiğince hep destek oldum biraz onlara da takık Ne bileyim zaten hormonlarım tavan insan bir ilgi bekliyor nasılsın nasıl gecti gunun ağrjn var mı sızın var mı diye . Dun sacma sapan bir konuda kavga ettik bana kes sesini iceri git ben yatıyorum sende hatalarının farkına varırsın belki dedi yattı uyudu. O kadar uzuldum ki sabaha kadar uyumadım ve en onemlisi bugun doktor kontrolumuz vardı keseyi gorecektik kendisi calışıyordu istese bir yolunu bulurdu gelirdi diye duşunuyorum ama gelmedi tek başıma gittim arkadaşlar goz yaşımı kendim sildim keseyi gorunce cok zoruma gitti bide annesini aramış x ile hastaneye gidermisin ben calışıyorum cok yoğunum diye beni aradılar bende gerek yok dedim yuruye yuruye kendim gittim . Şimdide evde yok arkadaslarıyla gezmeye gitti heralde yuzune bile bakmadım gerci kv de yemeğe gitmiştik ordan cıkıp montunu giyip gitti. Ulturason fotoğrafını bile gormedi . Resmen canım yanıyor anneciğimin yanına gitmek ona sarılmak istiyorum bunları haketmiyorum . Ne olursa olsun bir eşin hamile karısını bu denli kırması bana cok acımasızca geliyor...