iPhone 11'den Samsung gecmeyi duşunuyorum. Fakat Samsung modellerinde hep bir tutarsızlık oluyor, bir modelde istediğim varsa bir yandan istemediğim de oluyor.

S22 guzel fakat bataryası zayıf ve benim icin cok kucuk. S21 fena değil, boyutu idare eder gibi ama bataryasının yine zayıf olduğunu duşunuyorum. S21+ batarya olarak ideal ama boyut konusunda cok buyuk geleceğinden korkuyorum, hic 6.7inc bir telefon kullanmadım. S21FE boyut ve batarya konusunda mukemmel fakat malzeme kalitesi ve hissiyatı guzel gelmiyor, duz modeller gibi hissettirmiyor sanki A serisi bir cihazmış gibi. Ustune cihazın lensinin ustte saydığım modellerin sahip olduğu lensler kadar iyi olduğunu duşunmuyorum, izlediğim incelemelerde ustte saydığım modellerin fotoğraf kalitesi daha hoş duruyor. Ek olarak ultrasonic sensorlu parmak izi okuyucusuna sahip değil.
Birkac aydır boyle bir cıkmazdayım, fikir edinmek icin yazma gereği duydum. S21+ haric tum cihazları AVM lerde inceleme fırsatım oldu.

iPhone 11'den gecme sebebim de Android'i ozluyor olmam ve iPhone 11'in ekran cozunurluğunun rahatsız etmesi.

Sizce ne yapmalıyım? Teşekkurler.