Normalde kolay kolay instagram dmlerine cevap veren biri değilimdir ama iki gun once biri denk geldi, cevap verdim. Kendimi bilen biri olduğum icin taviz vermem boyle konularda. Klasik sorular, neleri seversin, nelerden hoşlanırsın... Karşımdaki kişiye kendimden cok bahsetmem, oylesine muhabbet işte... Tabii ki karşımdaki kişi boş muhabbet yaptığı an bitiririm. Bahsettiğim kişiye "yeni tanıştığın birine ne zaman guvenirsin?" diye sorduğumda "cook zor" demişti. Sonra pek de oyle olmadığını anladım. Bendeki samimiyeti gorerek benim guvenilir biri olduğumu duşunerek beni evine davet ediyor, ben pek yemek yapmasını bilmem gelip yemek yapar mısın diyerek. İki gunde nasıl bir samimiyet yakaladı ve ne ara guvenilir biri olduğumu duşundu cok merak ediyorum. Aynı soruyu ona yonelttiğimde "ben anlarım merak etme" diyor. "Konuştuğun kişi ben değil bir başkası olsa ona da aynı tekliflerde bulunurdun" diyorum, "senin guvenilir biri olduğunu bilmesem boyle konuşur muydum seninle" diyor. Boyle bir talepten rahatsız olduğumu dile getirince de sadece yemek icin soylemiş yanlış anlaşıldığı icin ozur diliyor. Midemi bulandırıyor bu tarz erkekler. Sizin de başınıza geldi mi boyleleri?