Merhabalar yine ben..onceki konularimi yazmicam tekrardan ama şunu soylicem, boşanma asamasindayim1 yaşında evladımlaa..
Şimdi arkadaşlar ben bu adamla seviyorum diye ailemi zamanında kırdım doktum..Babam olmaz yapma dedi dinlemedim ..abimle defalarca kez aram acıldı..bqbamla defalarca kez kavga ettim..annemle abimle falan filan..evlendim olaylar 3 ay sonra patlak verdi babaevine dondum..gecmişte yaşananlar yuzume vuruldu ailem tarafından "bizi attın noldu gordun mu" diye ..ardından olaydan 25 gun sonra cıktı geldi, yeni evli olduğumuz icin sevgi vardı bnde seviyorum diye geri gittim ..ardından 1 bucuk yıl sonra yine aynı şekilde babaevinegeldim bu defa kucağımda cocukla..Babam ilk başlarda ne olursaolsun arkandayız diyordu destek cıkıyordu..şimdi yine suclu ben oldum..boşanma aşamasında oldugum esim hala mesaj atiyomus bbma bizi ayırmayın,ben seviyorum,herseye tovbe ettim (alkol konusunda) diye ..Babam onun hakkında yine de saygısını yitirmiyo hala senin arkana duşmuş yuvasını kurtarmanın peşinde diyo ve hala gecmişi yuzume vuruyor ..kucağında cocukla geldin diyo ..bugun cok buyuk kavga ettik ailemle .."sen bu cocuğu dusunmuyosun,bu cocuğa yazık değil mi babasız buyuyecekcocuk geldiğinden beri baba diyo"dediler .3 aydır goruşmuyorum cocuguda goremiyor esim (uzaklastirma vR) ..Bununla ilgili de Babam "ben olsaydım benim cocuğumu siz kimsiniz de gostermiyorsunuz der evi basardim, adam hala mesajda bana yalvRiyo hala baba diyo "dedi ..benim yerimde başkası ols senin gecmiste bana yaptıklarına rağmen senin arkanda durmazdı dedi.evi buraya taşıyın bir iş bulalım size dediler bir duşun kararını ver dediler ..tamam dersem "bizi yine ezdin" diyecekler..babamın dili başka konuşsa da icinin ne soylediğinin farkına vRabiliyorum.ben napicam..hicbir insan bir kadini durduk yere dovmez şiddet uygulamaz diyorlar...evinde huzur yoksa bir adama lkole Başlar disariya gider diyolqr...babamda "ben bu cocuğun vebaline giremem" diyo ..arkadaş cevresi bozuyorsa evini buraya taşıyalım kabul ederse iş bulalım size dediler ..Yani demem o ki kabul etsem yuzsuzluk yapmış olucam onca şeye yasanilanlara rağmen,yine babama muhtac olmak zorunda kalicam ..kabul etmesem ileride keşke deneseydim cocuk icin bir sorsaydın duzelir miydj gercekten der miyim diye duşunuyorum..Ne yapsam ne duşunsem olmuyo
Yani sorum şu siz olsanız babaevinde bile bu şekilde gecmiş yuzunuze vurulRak yaşayabilir mıydınız? Benim cok ağırıma gidiyo..hatalarımın bedelini oduyorum şuan cok kotu durumdayım..cikmazdayim yardım edin ..?