Merhabalar herkese,
Hatırlayanlarınız vardır belki taksi şoforu birisiyle goruşuyordum ve yaklaşık 1 ay once ondan ayrılmıştım; pek uyumlu bir cift olmadığımızı vs duşunerek. İlk ayrılma girişimimde bildiğiniz kapıma dayanmıştı kararımdan vazgecirmek icin. Neyse şimdi 1 aylık surecte benimle iletişim kurmaya calıştı mesaj, arama yoluyla fakat başarılı olamadı.
Dun annemle iletişime gecmiş. İletişime gecmiş demek biraz hafif kalır doğrusu bildiğiniz Manas Destanı yazıp yollamış.
Kendisinin cok standart bir hayatı varmış. İşten eve gidip geliyormuş, en fazla arkadaşlarıyla 101 oynamaya gidiyormuş. Başka hicbir kadınla goruşmemiş. Buna rağmen ben surekli kafamda kurup trip atıyormuşum ve surekli birileriyle goruşuyormuşum. Başkalarıyla goruştuğume dair 838389 kere yazmış mesajında.
Sozde ben trip attığım icin 'Ben kadınları sosyal medya hesabımdan sileyim sen de erkekleri sil demiş ama ben olmaz hepsi arkadaşım benim' demişim ama aramızda katiyen boyle bir konuşma gecmedi ki zaten sosyal medyadaki karşı cins arkadaşlarını kafaya takacak bir yapım yok.
Ben ayrılmasaymışım kendi benden ayrılacakmış ama uzulmemi istemediği icin ayrılmamış. Sonrasında da bir şeye ihtiyacınız olursa ben elimden geldiğince yardımcı olurum vs gibi bir şeyle mesajını tamamlamış.
Duşundum duşundum bu adamın niye boyle bir mesaj attığını bulamadım. Eline ne gececek ki? Yorumlarınızı bekliyorum :*
Anlatım tarzım biraz dağınık olabilir uzerinize afiyet Covid olmuşum da KK hatunları