Merhabalar değerli arkadaşlarım,

Oncelikle belirtmek isterim ki buradan bir ornek kanal veya ornek bir calışma sunmayacağım. Sebebine gelince, verdiğim ornek kanallara bile sahte telif atılmasıdır. Bu sebeple de ben paylaşım yapmamaya kendimce soz vermiştim ancak dayanamadım. Kusura bakmayınız, bu tavrımdan dolayı.

Şimdi gereken malzeme listesine geldiğimizde,

- 1 Adet Vds ( Xp tercihimdir. Sebebine gelince programlar cok rahat bir şekilde, calışmaktadır.)
- 1 Adet video duzenleme programı. ( Camtasia Studio, vb)
- 1 Adet video formatı değiştirme programı VDS alamayacaklar icin
- Bol miktarda telifsiz anonim dediğimiz muziklerden. Kendiniz bile 10-15 snlik birşeyler tasarlayabilirsiniz.

Program isimleri : Total Video Converter ( Format değiştirme ve mb duşurme) - Corel Video Studio ( Video oynama, tasarım yapma )

Gelelim harmanlama kısmına, en onemli kısım sabır bilginize.

Videomuzu aldık, ilk once yapacağımız işlem goruntunun hafiften karartılması. Yada biraz cozunurluğunun yukseltilmesi. Bu işlemin hemen akabinde, dizinin onemli noktalarında calan muziklerin uzerine kendi tasarımınız yada anonim muziği koymanız. Konuşmalar varsa az gelse bile sıkıntı değil. Kullanıcılar anlamıyorlar Daha sonrasında yapacağınız bu işlem yuksek mb olduğundan dolayı format değişikliği yapacağız. Burada 700 mb olan bir dosyayı arka arkaya iki kez işlediğinizde 250-300 mb duşurebilirsiniz. Dahada uğraşırsanız 100 e kadar duşer ancak, goruntude sıkıntı olur.

Bu işlemleri yaptım uyguladım ve herhangi bir engel dahi almadım. Bilginize. Soruluk bir kısım yok, detayların tamamı acıklamada var zaten. Denemelerim tamamen Turk dizilerindedir. Bu sebeplede, sahte telif gelmediği surece videolarımı bir sıkıntı geleceğini duşunmemekteyim.

Yakın zamanda sizlere iki onemli program sunacağım. Ve video olarak anlatacağım. Eminim ki cok işinize yarayacaktır.

Ek olarak, bizde care tukenmez Bir Turk Dunyaya Bedeldir.

İmleme Konusu Yeni : http://www.ytpara.com/yeni-baslayanl...tml#post415088

Selametle.