Merhaba arkadaşlar ,
İlk denememizde gebelik oluştu ve her şey yolunda giderken 9.haftada bebeğimizin kalbi durdu. 23 Haziran'da da tahliye işlemi yapıldı. Kurtaj sonrası normal adet suresi 4-6 hafta iken benim 18.gunumde kanamam geldi ve dr um bunun adet kanaması olarak kabul edildiğini soyledi ( ben de oyle duşunuyorum ) . Eş zamanlı olarak da goğsumden sarı akıntı gelmeye başladı. Bugun test yaptırdık ve sonuc cok yuksek ; 107 ng /ml . Bu tarz bir sorun yaşayan oldu mu arkadaşlar ?
* Prolaktin , sut hormonu olarak da adlandırılıyor. Onun icin aklım karışıyor ; acaba vucut kendini hamile olarak ya da kurtajdan dolayı lohusa gibi mi algılıyor ? Bu iyi senaryo....
*Ya da ; hipofiz anedomu ile mi ilgili ? Prolaktin hormonu yuksekliği (hiperprolaktinemi) ve goğuslerden sut akışı (galatore)-Jinekolog Dr. Kağan (Kaan) Kocatepe . Buna ihtimal vermek istemiyorum acıkcası ; zira bu tup bebek işlemlerine başlamadan once bu tarz bir problem yoktu .
Deneyimlerinizi & fikirlerinizi paylaşırsanız cok sevinirim.
Kurtaj sonrası prolaktin hormonu yuksekliği ( Tup Bebekle elde edilmiş hamilelik )
Tüp Bebek0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Kurtaj sonrası prolaktin hormonu yuksekliği ( Tup Bebekle elde edilmiş hamilelik )