kızlar merhaba. hali hazırda bir guvenlik sistemleri satan bir yerde calışıyorum. oyle kurumsal bi şey gelmesin aklınıza tek calışanım. ofis işlerini, cayı kahveyi, on muhasebeyi hatta oğlen yemeğini bile ben yapıyorum. patronum cok garip bir insan. karakterini sevmiyorum tamamen mecburiyetten burdayım. patronum cok memnun benden biliyorum cunku her işini yapıyorum. uzun sure elemanı hic olmamış bu zamana kadar. en uzun calışan benmişim. şimdi bana uzaktan ama cok sık goruştuğumuz akrabamız karı koca iş teklifi yaptılar. yine ofis elemanı olarak ama şartları bir tık daha iyi ve ilerleyen zamanlarda kendimi geliştirebileceğim projelerde yer alabileceğimi soylediler. acıkcası cok sıcak bakıyorum bu işe. bu akşam kesin olarak goruşeceğiz detaylar icin. sorun şu ki, şuanki patronum değişik bi insan yarın işi bırakmak istiyorum diye konuşacağım ama son bi haftamı burnumdan getirecek eminim. ergen gibi trip atacak vs vs. zaten gereksiz bi samimiyet anlayışı var. ailesiyle olan kavgaları, işle ilgili sacma sorunlarını herrrrr şeyini anlatır bana. biraz da pozcu bi insan ay anlatırken bile icim şişti. nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum. bir hafta cıkış icin uygun mu? benden ihbar suresi adı altında 15 gun vs calış deme hakkı var mı? yoksa boyle bi insana son gun mu haber vermeliyim ki bunu da kendime yakıştıramıyorum. bilemedim kızlar sizce yarın mı konuşayım son 1 hafta burnumdan getirtme pahasına yoksa son gun mu haber vereyim