İlk aşılamada şansım nekadar cok zorbir surec
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Tüp Bebek
- İlk aşılamada şansım nekadar cok zorbir surec
-
24-09-2022, 00:39:17Eşinle tam sekiz sene oldu bebek istiyoruz tabi soranlara daha duşunmuyoruz ikimizde calisiorum zamanı var dioruz ınsalarn hep sorar ya devlet hastanesi ozel hastane derken hic kimse bişeyin yok Dio bende nasıl olur diorum sonunda bir doktor pco olduğumu soyledi ama tek taraflı solum normalmis ve ilk defa asilama oldum bu ay bugun dorduncu gunum kasigim agrio sol tarafım sadece 3 tane yumurtam oldu klomen kullandım sonrada oviletre die catlama iğnemi ve 36 saat sonra asilama oldu ilk asilamada şansım nekadar yada karnımda gaz sancim var kasigim agrio belim agrio ama akintim cok yok normal gun gibi ikinci gun kehve rengi iki damla kan geldi onda doktor sordum normalmis yani arkadaşlar asilama yaptırıp ilk asilama sinda ne gibi belirtiler yaşadınız nezaman kan testi yaptınız en erken merak ediyorum zamanda gecmek bilmio benim 7 de tahlil yapalım dedi dokTor allah nerde evlat sahibi olmak isteyen varsa versin iyice kafaya takıorum tuttum mu tutmadı mi die ne olur bişeyler yazında da bilmeyen ark aydınlansın birbirimize yardimci olalım