Merhabalar..
Eşimle evlenmeden once başka biriyle nişanlıydım birlikteliğimiz oldu nikahımıza bir ay vardı dış cekim icin gelinliğim bile hazırdı bana el kaldırdığı icin nişanı nişanı attım sonra pişman oldu cok ama hic donup bakmadım. Ayrıldıktan sonra teyzemlere gittim şehir dışına. Kısa bir sure sonra eşimle tanıştım hic şeyi saklamadan tum gecmişimi paylaştım birlikte olduk bana evlenme teklifi etti kabul ettim kimseye haber vermeden nikah yaptık surekli benim gecmişime takıldı telefonumu karıştırmaya başladı bende onunkine baktığımda engellenenlerde iki ay oncesinde mesajları gordum ikimizde 25 yaşındayız kız 32 yaşındaymış eşimin fotoğraflarıyla tehdit etmiş ailesine bile atmış mecburiyetten olduğunu soyledi para icin birlikteymiş sozde zaten evlenmeden cnce de beni kandırmış cok yalan soyluyo herkese ayrı konuşuyo her şeyi inkar ediyo ben beni aldattığını duşundum eşim kızı aradı bana kopek gibi aşıktın o evindeki koltukları bile benim icin aldın dedi cuzdanımdan paralarımı calmadın mı dedi ben tabi şok oldum eşimin kız kardeşiyle konuşmak istemiş kız mesaj atıyo ben aradım evli olduğumuzu rahatsız etmemesini soyledim bir hafta sonra annemlere geldik ellerini opmeye affetmeleri icin bir gun sonra eşimin ailesi geldi isteme ve soz yapıldı nişan gecemde kız tekrar mesaj attı goruntulu aradık bir daha rahatsız etmiyceğini soyledi. Biz ev tutmak icin geri donduk eşim surekli huzursuzluk cıkardı sana başka birinin dokunmasına katlanamıyorum diye kavga cıkardı surekli kıyasladı kendini odaya kilitleyip telefonumu karıştırıyordu en sonunda telefonu kırdım 2 gun sonra bana telefon aldı bir kavgamızda sen hicbir şeyi haketmiyosun bu koltukları da o kız icin aldım en guzellerini en yenilerini onun icin alcam telli duvaklı kırmızı kuşağını bağlayıp evden cıkarıcam sen ikinci elsin mendil gibi kullanıp atmışlar başkalarının altından kalkıp geldin kime aitsen ona git seni hic kabulenmedim dedi ben evde ne var ne yoksa kırdım doktum vurdum eşlarımı topladım telefonu ben aldım diye hattımı soktu ayağımdaki pantalonumu kulağımdaki kupemi bile cıkarttı eniştemler beni almaya geldi ailemin yanına dondum bir sure hic goruşmedim sonra geldi yalvardı ozur diledi geri dondum yine aynı o mu daha guzel yapıyo ben mi onunki mi daha buyuktu bu mu diye her gun ağlattı beni benim yatağıma başka adamları mı duşunuyosun dedi yemek yemeye cıktığımzda sen hayatında boyle yerlerin onunden gecebildin mi bu markaları giyebildin mi diye kucumsemeye başladı bende sen beni koyden mi getirdin ben hicbir şeyi sende gormedim diyince belli seni cok gezdirmişler diye surekli laf soyledi ben yine terk ettim bu sefer her şeyi anlattım aileme boşanmaya karar verdim duğunumuz bile olmamıştı zaten gece ağlayarak beni aradı amcası vefat etti yalvardı yanında olmam icin kalktım gittim ucakla elimden geldiğince destek oldum iki gun sonra yine başladı benim aldığım eşyalarda oturcak alıyorum bir şey diye duğun salonu bakmaya gittik beğenmedim diye sen kim kopeksin ben yapıyorum benim istediğim icin gibi olcak yoksa yapmıyorum dedi nişanda takılan bir bileziğim bir de nikahta taktığı setim vardı onları aldı kactı geri getirdi yine kavga ettik ben eve geri dondum bir hafta sonra işim icin bulunduğu şehre gittim surekli goruntulu arıyo nerdesin sen erkek sesi geliyo bir daha o işin yuzunu goremiceksin diye olayda oluyorum her zaman acamıyorum burnumdan getirdi haftasonu geldi aldı eve dondum beni eve kilitledi polisi arıycam diye telefonumu aldı yine bi kac gun sonra işteyken bana tekerlikli sandalye fotoğrafı attı sakat bırakırım seni diye ben uzaklaştırma kararı aldım telefonla arayıp gelinlikle giren kefenle cıkar demeye başladı sen bana gelinlik mi giydirebildin kefene mi duşunuyosun dedim ailenden kimsede kalmaz piyasada dedi ac kopek baban sana bi tabak mı aldı orospu teyzen gibi olcaksın sende diye bir suru hakaret ben hepsini ses kaydı alıp şikayetci oldum silahına al konulmuş annemlerin yanına geri dondum boşanma davası actım iki ay oldu uzaklaştırmanın bittiği gun kardeşiyle gelmişler babam rahatsız kardeşi eve geldi konuşmak istediğini abisinin cok pişman olduğunu mahvolduğunu soyledi yasaktan dolayı gelemediğini soyledi kabul etmedim tekrar uzaklaştırma aldım bir hafta once gece ağlayarak beni aradı cok pişman olduğunu bensiz yapamadığını affetmemi her şeyi duzelteceğini soyledi bir daha ararsan gozunun yaşına bakmam yakarım seni o cok ovunduğun mesleğinden olursun dedim uc dort kez daha aradı acmadım ne yapmalıyım daha duğunum bile olmadı o kadar hayal yarıda kaldı ikimizi de hatta hepimizi de perişan etti sizce destek alsa duzelir mi duzeltebilir miyim